G4Media.ro

Bilanț Covid: 4.844 de noi infectări și 307 decese raportate în ultimele…

sursa foto: G4Media

Bilanț Covid: 4.844 de noi infectări și 307 decese raportate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.844 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 307 decese dintre care 21 anterioare, trasmite Grupul de Comunicare Strategică.

Datele vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. La morti stam bine. Bravo Iohannis, bravo Citu, bravo PNL! Suntem printre primii in sfarsit la ceva!

 2. A scazut mult , guvernul e responsabil ca nu a dotat spitalele cu medicamente ca Ivermectina si alte medicamente carr salveaza ca alea lui Gigi Becali , oamenii aia au murit si mor cu zile.

  • Tu esti platit de la palat? Ca altfel nu putea vinde Gigi apa de ploaie la 100 de euro cutia,daca nu era reclama asta la medicamentul neautorizat in UE(rusii nu au cerut autorizarea,oare de ce?). Eficienta se vede in Rusia care are acces la Arbidol si mor peste 1000 pe zi de cateva luni,iar la acelasi numar de cazuri zilnice englezii mor 200 si nici nu au restrictii.

  • Să ia medicamente la negru pe principiu „macar dacă moare să mulgem si noi 100 euro înainte!”
   Deci șoșocii 1. să nu facă vaccin pentru a se îmbolnăvi grav si pe viața!
   2. Să nu ia tratament dat de proștii de medici si aprobat de oameni de știință ci de oieri, interzis in Ro si UE.
   Sincer sună bine! Șoșocii nu doar că vor muri, dar vor si săraci înainte de a muri!

  • Raportat la populatie, mortalitatea (media pe 7 zile) la rusi e cam de 3 ori mai mica decat la noi si bulgari, in conditiile in care sistemele de sanatate sunt probabil extrem de similare.

   Si daca e de la Arbidol diferenta asta?

  • La momentul actual, Rusia are mor.talitatea la 7 zile, raportat la pop.ulatie, de 3 ori mai mica decat noi si Bulgaria. Sistemele de sanatate sunt foarte similare, probabil.

   De ce n-ar putea fi diferenta (si) de la Arbidol?

  • Mortalitatea se calculeaza la numarul de infectati nu la populatia totala,ca aia prin Siberia n-au nicio treaba cu covidul,sunt pe alt continent.La acelasi numar de cazuri de mult timp,in Uk avem 200 de decese ,in Rusia 1200. Acum ori Arbidolul care nu a fost bun contra gripei nu prea e bun nici contra covid 19,ori vaccinul micsoreaza considerabil procentul de decedati dintre infectati,ori amandoua.

  • Lasa Ab calculele cu populatia totala din Rusia,nici draq nu stie cati mor in afara oraselor,comparand Moscova cu Londra avem cam aceiasi zona metropolitana, iar decese 500-700 in Moscova,50-100 in Londra.In alta ordine de idei,aia 1200 care mor zilnic nu au luat Arbidol?

  • Asa putem foarte bine sa ne tot ciondanim in presupuneri, ca e CFR vs mor.talitate in populatia totala, ca unii testeaza mai mult, altii mai putin, ca unii au sistem de sanatate mai performant, ca poate trebuia sa comparam cu India nu cu Rusia samd… Sunt multe variabile.

   Poate ca Arbidolul are efect, poate ca nu.
   De ce nu ne lasa sa incercam, pe cai legale, ieftin, sub control medical?
   Efecte secundare nu are, la fel ca ivermectina.
   Dar totusi sunt amandoua restrictionate si demonizate. De ce?

 3. Sa fie pana în 1000 de cazuri noi pe zi la 1 decembrie?

  Cam asa s-ar zice, având în vedere discursul autorităților. Deja se discuta de valul 5 va și cum e clar ca valul 4 a trecut.

  • E ca si trecut. Valul 5 e ca sa se vaccineze lumea, ca oricum spitalele nu se pregatesc nicicum intre cele 2 valuri desi vor avea vreo 3 luni la dispozitie.

 4. In decembrie vor fi cateva cazuri pe zi, iarna aceasta va fi liniste. Intre timp sunt sigur ca se vor aproviziona spitalele si nu se va repeta situatia de acum. Vezi sa nu!

 5. Asta cu Arbidolul fost o campanie buna de marketing. Avem un produs medical pentru care nu s-au cerut avizele de la Asociatia Europeana a Medicamentelor,deci neautorizat si imposibil de vandut in mod legal.Asadar un produs perfect pentru piata neagra,care a putut cere de 100 e ori pretul real,si cu o buna campanie de fake news uri banii au inceput sa curga.

 6. arbidol este un antiviral generic, din acest motiv nu are eficienta, ca nu nimereste virusul.
  vaccinul este singurul care are tinta.
  ori ca luati vitamine, supa, clor sau lingeti moaste este acelasi lucru.
  sosocii nu au creier sa gandeasca si baga orice in ei, din acest motiv crapa cu succesuri!