G4Media.ro

Bernadette Szocs a câștigat medalia de aur la tenis de masă, la…

Sursa foto: Facebook Federația Romana de Tenis de Masa

Bernadette Szocs a câștigat medalia de aur la tenis de masă, la Jocurile Europene de la Cracovia / Eliza Samara, medalie de bronz

Bernadette Szocs a câștigat medalia de aur la tenis de masă, la Jocurile Europene de la Cracovia, iar Eliza Samara a câștigat medalia de bronz.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat performanța româncelor.

„AUUUUR, Bernadette Szocs la tenis de masă! A treia medalie de aur pentru Team Romania la Jocurile Europene Cracovia 2023!”, a anunțat COSR pe pagina de Facebook.

Bernadette Szocs a câştigat spectaculos medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia), marţi seara, după ce a învins-o în finală pe Xiaoxin Yang (Monaco), cu scorul de 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3), potrivit Agerpres.

„Eliza Samara s-a prăbușit în brațele lui Viorel Filimon. Medalia asta de bronz de la Jocurile Europene a fost super muncită. Cu bine, cu greu, cu multe dureri ascunse în minte și suflet. Eliza a răzbit și la final s-a descărcat plângând în brațele omului care îi însoțește călătoria în arenele lumii.
Eliza noastră a primit azi o răsplată de bronz în concurs și una de aur din inimile celor care iubesc acest sport și Team Romania”, a precizat COSR.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Super!