G4Media.ro

Băsescu, ironic la adresa foștilor săi oameni din PDL: Cred că acum…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Băsescu, ironic la adresa foștilor săi oameni din PDL: Cred că acum s-au obișnuit că se trag din brătieni. Eu sunt urmaș al lui Petre Roman, n-am avut pretenție să am un pedigree atât de valoros

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, continuă ironiile la adresa foștilor săi oameni de partid (vechiul PDL), care acum sunt membrii PNL și aliații PSD. În emisiune la Digi24, Băsescu a comentat că probabil acum foștii săi colegi „s-au obișnuit că se trag din Brătieni”.

„Eu sunt urmaș al lui Petre Roman. N-am avut pretenția să am un pedigree atât de valoros”, a adăugat Băsescu, subliniind că în cazul în care foștii grei ai PDL n-ar fi părăsit corabia, noul partid format de Băsescu ar fi contat mult mai mult pe plan electoral. „Eu nu-i judec. Au avut o opțiune. Mie îmi pare rău că partidul ar fi avut acum un 25% în mod cert”, a afirmat Traian Băsescu.

Reamintim că după ce PNL și PSD au anunțat că vor avea listă comună la alegerile europarlamentare din 9 iunie, Traian Băsescu a lansat o primă ironie: „Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Emil Boc, Vasile Blaga,  Gheorghe Falcă se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica”, a spus Băsescu.

El afirmă că acum lucrurile nu mai pot fi schimbate, însă a atras atenția că pentru Primăria București, alianța PSD-PNL nu va reuși oricum să-l învingă pe Nicușor Dan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...