G4Media.ro

Bărbat reţinut după ce ar fi schingiuit doi câini, cărora le-a tăiat…

Sursa foto: ASPA

Bărbat reţinut după ce ar fi schingiuit doi câini, cărora le-a tăiat urechile şi cozile. Animalele, rănite, au fost găsite pe câmp de o persoană care a sunat la 112

Poliţiştii din Ilfov au reţinut un bărbat suspectat de schingiuirea a doi câini, cărora le-a tăiat urechile şi cozile şi apoi i-a aruncat pe câmp. Ancheta a fost deschisă după ce o persoană a zărit animalele cu rănile însângerate şi a sunat la 112, transmite News.ro.

”În fapt, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 14:00, poliţiştii din Pantelimon au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un câmp situat în proximitatea străzii Biruinţei din localitate, se află 2 exemplare canine, care prezintă urechile şi cozile secţionate, precum şi sângerări în zonele menţionate”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Ilfov.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Pantelimon l-au identificat pe principalul suspect de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 62 de ani.

Cazul a fost preluat de Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, care l-ar reţinut pe suspect pentru schingiuirea animalelor. Marţi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţii, cu propuneri privind măsurile preventive.

Cei doi câini schingiuiţi au fost transportaţi la un spital veterinar, pentru a fi trataţi. În cazul lor, poliţiştii au emis ordin de protecţie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...