G4Media.ro

Bărbat de 37 de ani arestat preventiv, fiind suspectat că le-a violat…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Bărbat de 37 de ani arestat preventiv, fiind suspectat că le-a violat pe fiica sa și pe fata concubinei sale, ambele minore

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat preventiv, fiind suspectat că le-a violat pe fiica sa și pe fata concubinei sale, ambele minore.

Comunicatul Poliției:

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziție, în Județul Ialomița, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

În fapt, la data de 27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 26 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul anului 2016, fiica sa, minoră, ar fi fost atinsă în zonele intime, de către tatăl ei.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, de 37 de ani, iar în baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reținut faptul în anul 2016 și în perioada 2019-2020 acesta și-ar fi agresat sexual și violat fiica minoră, iar în perioada 2020-2021 ar fi agresat sexual o minoră, fiica concubinei acestuia.

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în județul Ialomița, bărbatul fiind depistat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, față de acesta fiind dispusă, în cursul zilei de ieri, măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de viol.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter