G4Media.ro

Băncile de stat turcești refuză să accepte tranzacţii cu cardurile bancare rusești…

Sursa foto: Pixabay

Băncile de stat turcești refuză să accepte tranzacţii cu cardurile bancare rusești Mir

Băncile de stat din Turcia, după cele private, au încetat să mai accepte tranzacţii cu cardurile bancare din sistemul rusesc bancar Mir, transmite agenția Rosbalt, citată de Rador.

Trei bănci de stat ale țării au anunțat refuzul de a mai accepta tranzacţii cu cardurile Mir, relatează postul turc TV NTV. Decizia respectivă a venit, după ce Oficiul pentru Controlul Activelor Straine SUA (OFAC) al Trezoreriei SUA a avertizat autorităţile de la Ankara cu privire la posibile sancțiuni.

Reamintim că pe 19 septembrie, băncile private Isbank și DenizBank din Turcia au confirmat că nu mai acceptă tranzacţii cu cardurile bancare Mir, emise în Rusia. Această decizie este legată de sancțiunile SUA și ale Marii Britanii impuse împotriva Federației Ruse, relatează postul de televiziune turc NTV.

După ce giganţii internaţionali ai cardurilor bancare Visa şi Mastercard au anunţat că îşi suspendă operaţiunile în Rusia, după invazia Moscovei asupra Ucrainei, va împiedica cardurile emise de băncile ruseşti să funcţioneze în străinătate şi cardurile străine să opereze în Rusia, notează ROSBALT. (Traducere: Violeta Drăguță)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Rusia e complet singură.

  2. карта мира = карта мусор

  3. Si alte tari sa procedeze identic.