G4Media.ro

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse și lider local PSD, condamnat la închisoare…

Sursa Foto: Facebook/Avram Gal

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse și lider local PSD, condamnat la închisoare cu executare în prima instanță / A luat 400 de mii de euro după ce a promis că poate aranja un contract pentru materiale de protecție Covid

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, a fost condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul București. Gal mai are o șansă, pentru că sentința nu este definitivă, anunță Știri de Cluj.

Avram Gal, cel care vindea burgerii cu 6.000 de euro, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, pentru că a pretins că are pile în instituțiile din București și că poate aranja un contract de livrare de materiale de protecție COVID. În realitate a luat banii, peste 400.000 de lei, și i-a cheltuit pe distracții și mașini de lux.

Gal este președintele PSD Câmpia Turzii și și-a anunțat candidatura la primăria Câmpiei Turzii.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus în 2020 trimiterea în judecată, în stare de control judiciar, a inculpatului GAL AVRAM MARIUS, la data faptei având funcția de consilier în Parlamentul României, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Gal a pretins că are relații mari și poate aranja încheierea unui contract în pandemie cu materiale de protecție COVID. Ei bine s-a demonstrat că a a blufat, a luat banii unui afacerist și i-a cheltuit pe mașini de lux și hoteluri. În total: 400.000 de lei, pe care i-a primit printr-o firmă și o fundație.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Adică ăsta e ardelean?!! Nu îmi vine să cred!

  2. Atat s-a putut! La multi ani !

  3. Doar peștișorii. Rechinii…prescriși.