G4Media.ro

Avertizare de polei pe Autostrada A3 București – Ploiești. Trei accidente la…

Avertizare de polei pe Autostrada A3 București – Ploiești. Trei accidente la primele ore

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române îi avertizează pe șoferi că pe autostrada A3 București – Ploiești sunt porțiuni acoperite cu polei, un fenomen meteo extrem de periculos pentru siguranța rutieră.

Sâmbătă dimineață au avut loc deja trei accidente provocate de polei în zona kilometrului 34, (localitatea Gruiu din județul Ilfov) pe sensul către Ploiești. Accidentele s-au soldat doar cu pagube materiale.

Autoritățile împrăștie material antiderapant.

Poliția îi sfătuiește pe șoferi să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele din față. (Foto: Pexels.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Între km 33-34 autostrada este defectă de la inaugurarea din 2012.Trași la răspundere toți funcționarii din Min. transporturilor care răspund de execuția autostrăzilor. Au pus niște indicatoare pe care idioții le ignoră și se produc acci dente.CAUZA:apa nu se duce în canalul de scurgere și baltește pe banda a doua.Niste nemernici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.