G4Media.ro

Autoturisme căutate în Polonia şi Slovacia, descoperite la cetăţeni ucraineni, în Vama…

sursa foto: Ziua de Constanța

Autoturisme căutate în Polonia şi Slovacia, descoperite la cetăţeni ucraineni, în Vama Isaccea

Poliţiştii de frontieră din Punctul de trecere a frontierei din oraşul tulcean Isaccea au descoperit două autoturisme în valoare de 123.000 de lei, căutate de autorităţile din Polonia şi Slovacia, în posesia unor cetăţeni ucraineni, a anunţat vineri Garda de Coastă, informează Agerpres.

Cele două maşini, bunuri căutate în vederea confiscării, erau conduse de cetăţeni ucraineni cu vârste de 30 de ani, respectiv 33 de ani, care au încercat, în cursul zilei de joi, să intre în România.

„Autoturismele, evaluate la aproximativ 123.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Garda de Coastă.

La începutul acestei luni, un caz similar a fost înregistrat în acelaşi punct de trecere a frontierei, autoturismul în cazul respectiv fiind căutat de autorităţile din Grecia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. De ce sa nu ii lase cu ele daca sunt ucraineni?

  2. Bine ca nu au fost găsite la romani.

  3. DOAMNE, NU ,CRED, CE ȘI UKRAINIENI SUNT HOȚI, CREDEAM CĂ DOAR ,RUȘIIIII MĂĂĂĂ ȘI MĂĂĂĂ ȘI MĂĂĂĂ. ATENȚIE POLIȚIA DE FRONTIERĂ, CĂ SUNĂ ZELINSKI LA IOHA. APOI ……