G4Media.ro

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de poliţiştii…

Sursa foto: captura video/Politia de Frontiera

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de poliţiştii ieșeni de frontieră

Un autoturism de lux, în valoare de peste 150.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni, după ce au oprit în trafic, pentru control, un cetăţean român din judeţul Vaslui, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de Poliţia de Frontieră, autoturismul marca BMW X6, condus de vasluianul în vârstă de 58 de ani, a fost oprit în trafic, sâmbătă, 18 mai, de poliţiştii de frontieră ieşeni, aflaţi într-o misiune specifică.

„Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele”, menţionează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de peste 150.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Daca ati fi scris 25.000 £ sau 30.000 € parca nu mai suna a masina de lux, nu?! Ce-i drept, cifra in lei casca ochii cititorului mai abitir…
    Sugestie redactiei: scrieti pretul in forinti sau chiar in lire turcesti; peste 1 milion, ar suna mai a „autoturism de lux” 😃