G4Media.ro

,,Autostrada nemţească” de la Giurgiu, deschisă pe 20 decembrie. Drumul până la…

,,Autostrada nemţească” de la Giurgiu, deschisă pe 20 decembrie. Drumul până la Podul Prieteniei, o ruşine naţională

Centura municipiului Giurgiu, o şosea de legătură între Podul Prieteniei Giurgiu -Ruse şi Drumul Naţional 5 Bucureşti – Giurgiu ar urma să fie deschisă circulaţiei pe 20 decembrie, a anunţat marţi, pe şantier, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Constructorul PORR din Austria a început lucrările în octombrie 2020 şi are termen contractual de finalizare aprilie 2022.

Oficialii din transporturi au botezat proiectul ,,autostrada nemţească” pentru că este prima lucrare pe suport din beton de după Revoluţie. Drumul de Legătură între DN 5 (zona Oinacu) şi Vama Giurgiu Ruse va rezolva problemele de circulaţie pe ruta spre principala vamă dintre România şi Bulgaria.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu este adevarat ca este „prima lucrare pe suport de beton dupa Revolutie”. A mai fost si experimentul A2 Bucuresti-Fundulea, cu rezultatele binecunoscute, s-a facut praf in cativa ani…

  2. O rușine națională este si simplul fapt ca inca mai pierdem zeci de ore, ma refer la transportul de marfă, sa trecem granita. Tot felul de controale absurde, ce pot fi rezolvate prin automatizări. Dar trebuiesc ținuți anumiti oameni in funcții, un sistem intreg menținut desi nu mai are niciun rost!

  3. Gata, a rezolvat-o Grindeanu si p-asta. Sunt unii care schimba linia de tramvai pe V.Milea. Sa mearga si acolo sa-si faca o poza.

  4. elevul RAHOVARULUI …. …. … grindă putregai …… … cap nu ai …. carte nu ai …
    te ducea de mina PROSTUL …
    să strici unei ȚĂRI rostul….
    Hai syktir