G4Media.ro

Autoritățile ruse afirmă că în regiunea Belgorod „nu există nicio străpungere a…

captura google maps

Autoritățile ruse afirmă că în regiunea Belgorod „nu există nicio străpungere a Forțelor Armate ale Ucrainei”

Comandamentul operațional din regiunea Belgorod a declarat că situația în districtul urban Șebekinski este „dificilă”, dar nu există o „străpungere” a grupurilor de sabotaj, așa cum au scris anterior unele canale Telegram pro-militare rusești. Mai mult, au existat zvonuri potrivit cărora „tancurile pătrund” la granița din Belgorod, scrie BBC.

La cartierul general, situația a fost descrisă după cum urmează: „Sunt bombardamente, se aud sunete de luptă. Forțele armate ale Federației Ruse lucrează, dar nu există nicio străpungere a forțelor armate ale Ucrainei”.

Guvernatorul Viaceslav Gladkov, într-o altă postare pe canalul Telegram, a declarat, de asemenea, că „nu a existat și nu există niciun inamic pe teritoriul regiunii Belgorod”.

„Forțele armate, polițiștii de frontieră, Serviciul Federal de Securitate, Garda Națională se află la fața locului. Dar există un bombardament masiv”, spune guvernatorul. Anterior, el a scris despre al doilea bombardament masiv asupra orașului Șebekinski în două zile și despre opt răniți.

„Șebekinski se confruntă cu bombardamente neîntrerupte” cu lansatoare de rachete, a declarat Viaceslav Gladkov, acuzând forțele ucrainene că bombardează „centrul și periferia” orașului. „Opt persoane au fost rănite. Nu au existat persoane decedate”.

Autoritățile ucrainene nu comentează situația de la granița cu regiunea Belgorod.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu e nicio strapungere, doar o penetrare.