G4Media.ro

Autorităţile din Vietnam au descoperit trupurile neînsufleţite a 12 salvatori îngropaţi de…

Autorităţile din Vietnam au descoperit trupurile neînsufleţite a 12 salvatori îngropaţi de o alunecare de teren şi au confirmat decesul altor patru persoane, bilanţul total în urma furtunilor şi inundaţiilor din ţară ajungând la 49 de victime

Cele 12 cadavre au fost descoperite joi după-amiază la o staţie silvică din centrul Vietnamului lovită de o alunecare de teren luni noapte, a precizat în raportul său Comitetul Naţional pentru Căutare şi Salvare din Vietnam.

Autorităţile au transportat trupurile neînsufleţite la un spital din apropiere pentru a fi identificate. Între timp, echipele de salvatori caută în continuare alte patru persoane despre care se bănuieşte că sunt îngropate sub dărâmături.

Cele 12 victime făceau parte dintr-o echipă de salvatori alcătuită din 21 de membri trimisă să verifice informaţiile referitoare la 17 muncitori despre care se credea că au fost îngropaţi de o altă alunecare de teren produsă la o centrală hidroelectrică din provincia rurală Thua Thien-Hue, luni seară. Până în prezent, nu s-au aflat detalii despre starea acestora.

Regiuni din centrul ţării au fost devastate de ploi torenţiale începând de marţi după ce două furtuni s-au abătut asupra coastei centrale. Precipitaţiile torenţiale au provocat peste 50 de decese şi au inundat aproape 150.000 de locuinţe şi 244 de şcoli din regiune.

Alte viituri şi alunecări de teren sunt aşteptate să se producă în zilele următoare după ce miercuri furtuna tropicală Nangka a atins uscatul în partea nordică şi centrală a Vietnamului, cu precipitaţii intense care vor continua şi joi.

Autorităţile sunt îngrijorate că situaţia se va înrăutăţi după ce o nouă depresiune tropicală se îndrepta spre cele mai grav afectate zone de coastă din centrul Vietnamului, a treia care loveşte această regiune în ultimele două săptămâni, relatează Agerpres.

Sursa Foto: en.vietnamplus.vn(Photo: VNA)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu mai bagsti mistocareala
    E serioasa treaba
    Sa vb cu gaia

    Avem timp de combinatii de mzine

  2. Jao frate ca e prea de tot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.