G4Media.ro

Autoritățile din Petroșani au cerut ajutor prefecturii, pe fondul creșterii numărului infracțiunilor…

Sursa Foto: Jandarmeria Bacau/ Facebook

Autoritățile din Petroșani au cerut ajutor prefecturii, pe fondul creșterii numărului infracțiunilor grave / Prefectul a dispus creșterea patrulelor săptămânale ale jandarmilor de la 4, la 14

Pe fondul creșterii infracțiunilor grave care au avut loc în municipiul Petroșani, în ultimele săptămâni, autoritățile locale au solicitat sprijin jandarmeriei pentru creșterea numărului de forțe de ordine care patrulează prin oraș, anunță Ziarul Hunedoreanului.

„În ultima perioadă, în municipiul Petroșani s-au înregistrat mai multe fapte antisociale, inclusiv infracțiuni ce aduc atingere integrității persoanei. Consider că numărul echipelor de ordine publică în stradă trebuie suplimentat, inclusiv prin prezența activă a jandarmilor, pentru descurajarea acestor fapte de natură penală, astfel încât să nu riscăm o escaladare a ratei infracționalității”, se arată în solicitarea transmisă de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, către Prefectura Județului Hunedoara.

Numărul de patrule care vor fi prezente pe străzile municipiului Petroșani va crește de la patru patrule săptămânale, la 14 patrule în cursul unei săptămâni, a anunțat Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara.

Acestea vor fi formate din personalul calificat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara și al Poliției Locale Petroșani.

La sfârșitul lunii decembrie 2022, un șofer de 18 ani, fără permis și băut, a spulberat șase adolescenți pe o trecere de pietoni din Petroșani.

Seria incidentelor grave petrecute în Valea Jiului a continuat în ultimele zile, iar în Petroșani, o tânără de 24 de ani a fost agresată sexual, pe o stradă din municipiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...