G4Media.ro

Autointitulatul rege al romilor, Daniel Cioabă, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare:…

Sursa Foto: Facebook/Dorin Cioaba

Autointitulatul rege al romilor, Daniel Cioabă, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: ”Locurile pentru romi sunt aranjate” / Regele nu a fost primit pe locurile speciale / ULBS a deschis o anchetă

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, acuză Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) că nu respectă legea privind locurile speciale pentru romi, iar despre unii profesori spune că urăsc romii și că iau decizii discriminatorii, relatează Turnul Sfatului.

”Locurile de la facultăți pentru romi sunt aranjate de profesori și candidații romi, deși au locuri asigurate și fără plată, le este îngrădit accesul la aceste locuri. Am testat acest fenomen și am mers să mă înscriu pe un loc pentru romi la Facultatea ”Simion Bărnuțiu” pentru lucrarea de doctorat. Însă profesoara Călina Jugastru, care este cunoscută deja în rândul romilor ca una care urăște romii, a luat decizii discriminatorii. L-a ținut încă doi ani pe fiul meu în facultate și l-a jignit și umilit. Acum a procedat la fel și la examenul de doctorat. M-a tratat cu dispreț și ură și m-a picat la examen cu 25 de zecimi pentru a oferi locul unui majoritar. Rușine pentru învățământul sibian. Dacă cu mine și familia mea au procedat așa, cum procedează profesorii cu ceilalți?”, se întreabă liderul romilor.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Universității ”Lucian Blaga” au confirmat faptul că există o sesizare pentru discriminare depusă, pe care o vor trata cu seriozitate.

Articolul complet pe Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

12 comentarii

 1. Dintotdeauna au fost. Sunt locuri care se dau pe şpăgi sau influenţă beizadelelor de partid-secu să aibe şi plozii „diplomă”, după care au loc asigurat la stat şi prin CA-uri. Spune adevărul!

 2. Hai g4 parca sunteți rtv!
  Astea sunt declarații pe care sa le publicati?

 3. Discriminare e tocmai faptul ca exista astfel de locuri „speciale”. Fiecare sa ajunga acolo prin forte proprii, nu pe locuri rezervate.
  Cum s-ar zice… „Mucles!”

 4. Nu m-ar surprinde, dar să vedem rezultatul anchetei.

 5. Nu mai scuipa seminte pe jos. Dute in India sa faci facultatea!

  • Mai bine du-te tu drecu, uobule!

  • La Hyderabad..

 6. g4media, cum de folosești cuvântul rege fără ghilimele în acest caz???
  Peste ce țară e rege acest om???
  Câți oameni conduce? Comiteți o impietate față de cei patru regi ai României!!!
  Nu vă e rușine???!!!
  Dan Tăpălagă, trezeștet-te din somn!!!

 7. Ce inseamna „locuri speciale pentru romi”? Ei nu intra pe criterii de competenta ca si toti ceilalti? Sunte niste locuri speciale pentru ei in care se intra pe alte criterii decat ceilalti candidati?

  Daca e asa, cine e discriminat?

 8. Dacă se dadea roman,la altă universitate,sigur avea succes,ca multi altii din etnia sa,care au diplome de tot felul si care au ajuns pe functii inalte in politica,unde au ajuns sa decida în chestiuni foarte importante pentru tara.Dar asa omu’,fiind sincer,are probleme si eu unul il cred.

 9. Cum? Admitere la doctorat nu pe bază de merit, ci pe bază de etnie? Pentru cei care nu știu, la dosarul de admitere trebuie să fie și lista publicațiilor candidatului. Ce și unde ai publicat în domeniul de doctorat „Drept”, „rege” Cioabă? Știi scrie și citi cursiv măcar, fără deget pe hîrtie și fără a silabisi? Ce fel de „universitate” este aceea din Sibiu?

 10. …pai daca esti rege,poti sa oferi chiar tu romilor tai un fenomen magnific sau chiar o magie in direct,aveti vrajitori destui,decat sa pierzi vremea la facultate.
  romi la facultate,bun,dar sa auzim o poezie cu o intonatie pe masura acelei facultati sau macar pe jumatate de intonatie sau poezie…
  nu cerem o carcterizare a lui Lica Samadaul sau a lui Viorel Lis cand era la urgenta,Viorel ar fi avut o mai buna intonatie si simt cursiv in exprimare cu toate ca n’are facultati,dar are o facultate,doar una…