G4Media.ro

Autocolantele cu sloganul PSD „Alături de tine”, lipite de primăria condusă de…

Autocolantele cu sloganul PSD „Alături de tine”, lipite de primăria condusă de Gabriel Mutu în școlile din Sectorul 6 constituie propagandă electorală și trebuie înlăturate, a decis Biroul Electoral

Autocolantele cu sloganul PSD „Alături de tine”, lipite de primăria condusă de Gabriel Mutu în școlile din Sectorul 6 constituie propagandă electorală și trebuie înlăturate, a decis Biroul Electoral de circumscripție. Mutu a atacat decizia la Biroul Electoral Municipal, care i-a respins contestația.

În școlile din Sectorul 6, autocolante cu sigla „S6” și mesajul „Alături de tine” au fost lipite pe separatoarele din plexiglas și pe alte panouri.

Filiala Sector 6 a PNL a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție Sector 6, care a dat o decizie prin care, „ținând cont că propaganda electorală este interzisă în unitățile de învățământ” și „în vederea promovării unei competiții electorale imparțiale”, a sesizat Administrația Școlilor Sector 6 să înlăture din unitățile de învățământ respectivele autocolante.

Gabriel Mutu a contestat decizia la Biroul Electoral al Municipiului București, care la rândul său a constatat că mesajul răspândit de Primăria Sector 6 în școli este unul electoral și încalcă articolul 65 alineatul 4 din Legea 115/2015.

Legea prevede că:

Este interzisă organizarea acțiunilor de campanie electorală în unitățile militare, precum și în spațiile din școli și universități în perioada de desfășurare a cursurilor.

Biroul Electoral al Municipiului București subliniază, în decizia de respingere a contestației lui Mutu, că Primăria Sector 6 a folosit pe acele autocolante un mesaj care este al PSD, în scop electoral.

Extras din hotărârea biroului electoral

Sursa foto: Facebook Gabriel Mutu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Dosar penal, ceva ? Măcar o condamnare cu suspendare, ca la Dragnea ?

  • logica dusa la absurd: PSD are slogan „Alături de tine” asa ca scrie „S6 A lături cu tine”
   #DF e Doar Fapte si nu Daniel Florea… altii zic de Doar Furt…
   politica asta e tot un #drog

 2. Psd este alături de hoți, inculți și alături de proști pentru a-i trage pe sfoară!

 3. In Scoli, in Necropola Regala de la Curtea de Arges, PSD face orice de frica pierderii alegerilor:
  „VIDEO Au stârnit revoltă pe internet. PSD Curtea de Argeş, clip electoral pe treptele necropolei regale.
  Echipa PSD Curtea de Argeş a stârnit revolta a numeroşi oameni după ce a realizat un clip electoral filmat chiar pe treptele necropolei regale, acolo unde sunt îngropaţi Regele Mihai, Regina Ana, Regele Carol al II-lea si Regina Elena.
  Incident care a stârnit revoltă pe internet. Echipa PSD din Curte de Argeş şi-a făcut film de promovare electorală la necropola regală, fapt ce a scandalizat o mulţime d eoameni.
  Nu puţini sunt cei care spun că tocmai urmaşii comuniştilor, cei care l-au alungat pe Regele Mihai, se filmează acum tocmai pe treptele necropolei regale.
  „Mi se pare o jignire la adresa memoriei regilor şi reginelor României Mari ca membrii unui partid politic, urmaş al comuniştilor care l-au alungat pe Regele Mihai din ţară, să îşi filmeze un clip electoral tocmai pe scările necropolei regale. E ruşinos şi asta dovedeşte că PSD nu are scrupule şi respect faţă de valorile naţionale. Cum să se pozeze şi să se promoveze politicienii la doi paşi de mormintele regilor? E ruşinos”, spune Laurenţiu Popescu (58 de ani), monarhist de mai bine de trei decenii şi care locuieşte aproape de mănăstirea Curtea de Argeş.

 4. Pe când Tovarășe Ciolacu șoimi ai patriei și pioneri ? Că organizații PSD de pensionari exista . Ce să mai zic de sindicate Bolșevice . Lăsați ne pe noi pensionarii in pace ! Nivelul de viață nu a scăzut cu toată pandemia și criza economica . Nici rata inflației nu este ridicata . Voi aveți Grijă de fapt de Bogățiile Nemuncite acumulate. In secolul 21 să ajungi sa dai ciorba comunitară pt. voturi este rușinea supremă . Trebuie încurajată Munca , Tovarăși ! Românii nu sunt animalele voastre . Ajutoare de Căldură ?Dar exista căldură la iarna în București ?

 5. Si in sectorul 4 e aceeași situație. Pe “pepsiglass”-urile montate in scoli sunt lipite insemnele electorale ale lui Baluta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.