G4Media.ro

Aur pentru echipa de fete și argint pentru echipa de băieți a…

Aur pentru echipa de fete și argint pentru echipa de băieți a României la Campionatele Balcanice de tenis de masă, de la Albena

Echipele României au câştigat medaliile de aur, la feminin, şi de argint, la masculin, joi, la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru seniori de la Albena (Bulgaria), transmite Agerpres.

Echipa feminină, compusă din Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Alina Zaharia, a câştigat cu 3-0 toate cele patru meciuri, cu Turcia, Bulgaria, Albania şi Bosnia-Herţegovina. Bulgaria s-a clasat pe locul secund, iar Turcia a completat podiumul.

La masculin, România (Alin Spelbuş, Alexandru Manole, Cristian Chiriţă) a câştigat meciurile cu Bulgaria (3-0) şi Italia (3-2), în Grupa B, apoi a învins Albania în sferturile de finală (3-0), în semifinale a trecut de Serbia (3-0), dar a fost învinsă în finală de Turcia cu 3-1. Serbia a obţinut medaliile de bronz.

Cea de-a 46-a ediţie a Campionatelor Balcanice va continua vineri cu întrecerile individuale.

România nu participă cu cei mai valoroşi jucători ai săi la Campionatele Balcanice, aceştia fiind în pregătiri pentru Europenele pe echipe de la Cluj-Napoca, programate la finalul lunii. Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara vor evolua în acest weekend în concursul Top 16 Europa.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Iarăși dați știri cu AUR?
    Rușine G4Media!

  2. Bravo lor. Felicitari!