G4Media.ro

AUDIO O învățătoare din Târgu Mureș, către elevii ei:„Ce-i în capul ăsta…

AUDIO O învățătoare din Târgu Mureș, către elevii ei:„Ce-i în capul ăsta al tău, groapă de nisip? Creier în niciun caz” / Un părinte a făcut multiple sesizări la autorități, fără niciun rezultat

Injurii, umilințe, ton ridicat și ironii batjocoritoare adresate de o învățătoare elevilor ei se pot auzi pe înregistrările trimise Edupedu.ro de părintele unui copil din clasa a III-a de la Școala gimnazială „Romulus Guga” din Târgu Mureș. Contactată de Edupedu.ro, învățătoarea Mariana Alexa nu a negat că este vocea sa pe înregistrări și inițial a spus că nu va face nicio declarație, apoi a lăsat de înțeles că va trimite un punct de vedere pe care îl vom publica în momentul în care îl vom primi.

Înregistrările audio relevă un limbaj umilitor în clasă, învățătoarea folosind expresii ca: „ce-i cu capul ăsta al tău, groapă de nisip”, „minte îngustă!”, „specimene de colegi”, „unul mai bătut în cap ca altul”, „la școală specială pentru ăștia care nu învață”. Edupedu.ro a contactat inspectoratul școlar și directorul școlii.

Din plângerile depuse de către mama uneia dintre eleve la școală, la inspectoratul școlar și la Ministerul Educației, în decursul unui an, trimise acum redacției Edupedu.ro, precum și din relatările părintelui, reiese că învățătoare ar fi agresat și fizic copiii: „a venit acasă plângând să-mi spună că doamna învățătoare a lovit-o cu cartea în cap, cu vârful creionului în cap, a luat-o de maxilar, a bruscat-o din bancă”, susține femeia.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Precis că madama învățătoare e o româncă model din aia cu familia tradițională, pupă moaște, se uită la românii au talent și a votat haur! :)))))

 2. Cu astfel de articole care dau apa ;;a moara unor parinti frustrati, o sa ajungem sa avem in loc de profesori niste roboti fara pic de empatie. Asta vrem?

  • Da’ ce plm empatie ai văzut tu la babornița asta din articol??? Ești diliu sau doar mănânci câcat?

  • Exact! Se vede de la o Poștă Română empatia doamnei ăsteia. Cum să-i faci ceva?
   Ah, stai… Nu respectă fix legile învățământului.

   NU CONTEAZĂ!

  • @Costa: ai avea dreptate daca, in fiecare an, minim 3% din cadrele didactice ar fi date afara pentru incompetenta (nu demisii din „motive personale”!).

   Altfel, totul este clar o minciuna (nu pot fi chiar 100% competenti, trebuie sa recunosti) si astfel cadrele didactice, parte a bagatului mizerie sub pres prin Consiliile Profesorale si Inspectorate, nu pot fi indignate!

  • Dar tu ce ai citit!? Sau ce ai fumat!?

 3. O vaca ordinara pe care inspectoratul o tine in brate . O secatura care trebuie scoasa pe viata din sistemul bugetar .

 4. Lasati copiii sa nu invete! Avem nevoie de persoane defavorizate. Pai la vot ce ne facem cu destepti?