G4Media.ro

Au murit încă doi dintre pacienții transferați de la Spitalul din Piatra…

Au murit încă doi dintre pacienții transferați de la Spitalul din Piatra Neamț, infectați cu Covid-19

Au murit încă doi dintre cei şase pacienţi transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ la spitalul mobil de la Leţcani – a anunţat duminică managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf.Parascheva” din Iaşi, dr. Carmen Dorobăţ. Pacienții nu fusesră răniți în incendiul produs la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț.

„Din cei şase pacienţi veniţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ am pierdut, din nefericire, patru. Erau pacienţi cu vârste de 65 de ani şi cu comorbidităţi şi care aveau infecţii cu SARS-CoV-2. Niciunul nu are probleme datorate unor leziuni provocate de arsuri. Decesele au fost înregistrate în acest sfârşit de săptămână, nu azi dimineaţă”, a precizat Carmen Dorobăţ.

În urmă cu o săptămână, la spitalul mobil Leţcani au fost aduşi şase pacienţi cu COVID-19 de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, după ce un salon de la terapie intensivă a fost mistuit de flăcări. În incendiu şi-au pierdut viaţa 10 pacienţi, iar un medic şi o asistentă care au încercat salveze bolnavii din flăcări au suferit arsuri. Medicul a fost transportat la un spital din Belgia.

Sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Crime cu premeditare…Domnul ministru mai si spunea, nu sunt atat de grav incat sa mearga in strainatate.

  2. pacientii arsi din spitalul modernizat de Arsene – PSD, cu director pesedist, trebuiau internati si tratati intr-unul din cele 8 spitale judetene construite de PSD pana in 2020…guvernul a gresit grav ca nu i-a tratat acolo … UPS… acele spitale NU EXISTA, nimic. nimic… si cate sute de milioane de euro a primit PSD si parlamentarii pesedisti care au fost votati pentru ca au promis ca vor face spitaele!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.