G4Media.ro

Au fost eliberați cei cinci polițiști braşoveni reţinuţi miercuri pentru luare de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Au fost eliberați cei cinci polițiști braşoveni reţinuţi miercuri pentru luare de mită / Ordonanţele de reţinere au expirat înainte ca procurorul să audieze toţi martorii

Polițiștii brașoveni acuzați de luare de mită au fost puși în libertate, după ce le-au expirat ordonanțele de reținere valabile 24 de ore, anunță Brașov.net.

Chiar și în aceste condiții, este posibil ca procurorul de caz să formuleze o cerere de arestare preventivă a inculpaților, chiar dacă acum poliţiştii sunt liberi. Joi au avut loc audieri, care vor continua astăzi.

„De la debutul acțiunii și până acum, pe lângă percheziții, au fost audiate 20 de persoane. Azi mai sunt citate 8 persoane, inclusiv cele cercetate”, a informat vineri prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu.

Miercuri, au avut loc 18 percheziții la locuințele politiștilor rutieri cercetați dar şi la sediile Poliţiei din Codlea şi Ghimbav.

Cinci poliţişti au fost reţinuţi pentru 24 se ore, de la Codlea şi de la Ghimbav. Aceştia sunt acuzaţi că au luat mită pentru a nu îşi îndeplini atribuţiile de serviciu, în timp ce lucrau la serviciul rutier.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Până ce nu veți trece poliția judiciară la Parchete, procurorii nu vor putea încadra în termene stabilite…Macar luați modelul USA…72 de ore.