G4Media.ro

Atenţionare de ceaţă pentru mai multe judeţe din țară, valabilă până la…

sursa foto: Inquam Photos/ George Calin

Atenţionare de ceaţă pentru mai multe judeţe din țară, valabilă până la ora 11:00

Meteorologii au emis duminică dimineaţa o nouă atenţionare de ceaţă pentru şase judeţe din zona Munteniei, valabilă până la ora 11:00.

Conform Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman se va semnala, local, ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri.

ORA 07.10 Mai mult de jumătate din ţară, sub Cod galben de ceaţă densă 

Mai mult de jumătate din ţară se află duminică dimineaţa sub Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, conform avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, până la ora 10:00, în zona joasă a judeţelor Alba, Mureş şi Sibiu, dar şi în localităţi din Covasna, Braşov şi Harghita se va semnala ceaţă, iar vizibilitatea va fi redusă, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 9:00, acelaşi fenomen va persista în zone sau localităţi din judeţele Constanţa, Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Cluj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Dolj, iar până la ora 8:00 în Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sursa foto: INQUAM Photos\ George Calin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...