G4Media.ro

Asztalos Csaba a fost ales președintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru…

Asztalos Csaba a fost ales președintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru încă un mandat de 5 ani

Asztalos Csaba a fost ales, miercuri, președinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru încă un mandat de 5 ani. Asztalos Csaba este președintele instituției de 15 ani.

„Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reunit astăzi, în prima şedinţă, şi-a ales conducerea prin votul membrilor săi. În funcţia de preşedinte a fost ales domnul Asztalos Csaba Ferenc pentru un mandat de 5 ani, iar în funcţia de vicepreşedinte a fost ales domnul Diaconu Adrian Nicolae pentru un mandat de 2,5 ani”, a anunțat CNCD într-un comunicat de presă.

Asztalos Csaba este membru în Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), de la începerea activității acestei instituții, în 2002. În anul 2005 a fost ales prima data președinte al CNCD.

Asztalos Csaba este doctor în Drept al Universității din București și are un master în analiza informațiilor la Facultatea de Sociologie a universității.

Plenul comun al Parlamentului a validat marți cei șapte noi membri ai Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării din rândul celor 23 de candidaţi. Detalii aici

Sursa Foto: Facebook/ Asztalos Csaba

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. iudemere = magyar P$D

 2. Este un sclav de incredere, nu costa mult, executa prompt.
  Trebuie pastrat.

  Ramane antologica amenda data lui CTP pt. pavianul cu mantie.
  In 24 de ore, sedinta era facuta, amenda la cetatean.
  Mai rar asa mostra de servilism.

 3. Cât ridicol!
  Puneți-l pe viață, ca să nu asistăm la comedia alegerilor și votării lui în funcție la fiecare 5 ani.
  Această instituție inutilă merită desființată.

 4. Emigrati !!!! Emigrati !!!!Emigrati oameni Buni In orice tara din Occident puteti avea o viata mai buna decat in ROMANIA CORUPTILOR .FUGITI !!

 5. Când au fost alegerile? Aș fi vrut și eu să votez…

 6. O decizie bine venita. Principalul obiectiv va trebui sa fie acela de a veghea cu strasnicie la cei care ar vorbi de rau la adresa romilor. Sa nu ierte pe nimeni care ar mai pronunta cuvantul „tigan” sau ar zice ceva de rau la adresa lor.

 7. tiganii (madalin voicu si cu konector sunt mandri de aceasta etnie) de ce nu se agita sa aiba si ei un presedinte la cncd ?!

  pt ca ei sunt mai patrioti…

  pt ca ROMANIA trebuie condusa de alogeni si tradatori / vanzatori de tara