G4Media.ro

Asociația Elevilor din Constanța: Proiectul de lege pe care Guvernul își angajează…

Asociația Elevilor din Constanța: Proiectul de lege pe care Guvernul își angajează răspunderea nu rezolvă problema transportului elevilor

Asociația Elevilor din Constanța (AEC) “se declară profund dezamăgită de măsurile pe care Guvernul României a decis să își angajeze răspunderea. Acestea nu rezolvă problema transportului elevilor, ci o amână cu încă un an. Totodată, decontarea navetei elevilor este în continuare blocată”, susține organizația, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

“Miercuri a fost publicată pe site-urile celor două camere ale Parlamentului proiectul de lege pe care Guvernul României își propune să își angajeze răspunderea. Scopul acestui proiect este inversarea fiecărei prevederi a OUG nr. 51/2019, care a eliminat transportul județean din sfera serviciilor publice. Totuși, conform proiectului în forma actuală, transportul județean va reveni în sfera serviciilor publice peste un an, în acest moment el fiind desfășurat în continuare în regim comercial”, atrag atenția elevii.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Elevii ar trebui sa stea acasa ca si asa consuma gazul de pomana. Ce atata ‘scoala’ ? Da-le o biblioteca alora ‘gifted’ si lasa-i sa se bucure de tinerete, ca nu se mai intoarce. Am pierdut atatia ani in scoala si am avut parte doar de idioti si idioate, robotei cuminti si ascultatori.

  2. Elevii din Constanta stiu cel mai bine sa citeasca bugetul ,mai nene!!!De-aia exista doar o singura asociatie de elevi pe tara,sunt mai buni( de gura,nu altceva)decat tot guvernul!Oare cine le scrie comunicatele, sau compunerile, asociatia parintilor din Constanta sau sindicatul profesorilor din Constanta?Zic si eu…

  3. M-am gandit un pic mai mult si am o indoiala: cine sunt elevii care conduc si compun aceasta asociatie,nu ar trebui sa existe un pic mai multa curiozitate in randul jurnalistilor independenti,ca nu cred ca am intrat pe o agentie de presa …sau cel putin inca asa cred!?