G4Media.ro

Arnold Schwarzenegger spune că raiul este o fantezie: „Nu ne vom revedea…

Sursa Foto: Arnold Schwarznegger/ Facebook

Arnold Schwarzenegger spune că raiul este o fantezie: „Nu ne vom revedea după ce murim” 

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului american California, vorbeşte cu multă sinceritate despre încercările şi dificultăţile din viaţa sa într-un nou documentar în trei părţi, „Arnold”, care va fi difuzat pe Netflix începând de miercuri, scrie revista People, citată de Agerpres.

În acelaşi documentar, starul american de origine austriacă a vorbit şi despre ceea ce înseamnă pentru el raiul şi moartea.

Actorul de 75 de ani a abordat aceste teme după ce colegul său de breaslă Danny DeVito, în vârstă de 78 de ani, i-a adresat o întrebare despre viitor, în timpul unui conversaţii publicate în Interview Magazine.

„Asta îmi aduce aminte de o întrebare pe care mi-a adresat-o Howard Stern: ‘Spuneţi-mi, domnule guvernator, ce se întâmplă cu noi după ce murim?’. I-am spus: ‘Nimic. Vei fi la doi metri sub pământ. Oricine îţi spune altceva e un mincinos'”, a răspuns Arnold Schwarzenegger.

„Nu ştim ce se va întâmpla cu sufletul şi cu toate acele lucruri spirituale, în care eu nu sunt un expert, dar ştiu că trupul, aşa cum ne vedem acum între noi, nu ne vom mai revedea niciodată în acest fel”, a continuat starul hollywoodian.

Deşi a recunoscut că moartea este un subiect cu care nu se simte confortabil, fostul campion de culturism a declarat că raiul, după părerea sa, reprezintă „o fantezie”.

„Când oamenii îşi spun ‘îi voi revedea în rai’, sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu”, a adăugat actorul american.

El a mai spus că a pierdut „15 prieteni în ultimii 20 de ani” din industria culturismului, astfel că i-a acordat raiului o nouă definiţie.

„Pentru mine, raiul este locul în care eu plasez o persoană pe care o iubesc foarte mult, care este amabilă, generoasă, care a avut un impact în viaţa mea şi în vieţile altor oameni. Îi păstrez într-un loc din mintea mea, ca şi cum ar sta în primul rând al tuturor prietenilor pe care i-am avut. Şi mereu ai un sentiment plăcut atunci când te gândeşti la ei”,a adăugat starul.

Noul documentar în trei părţi „Arnold” va fi difuzat pe Netflix. Potrivit sinopsisului oficial, acest serial documentar „prezintă parcursul lui Arnold Schwarzenegger de la o localitate rurală din Austria până la cele mai înalte eşaloane ale visului american” şi conţine interviuri acordate de acesta alături de „prieteni, duşmani, colegi de distribuţie şi observatori”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Inteligent suficient si educat suficient omu ca sa poata discerne intre povesti create acu peste 2000 de ani cu scopu de a pacifica si de a guverna mai usor prostimea

    • Este strict dreptul de a crede ce a spus. Așa cum este dreptul nostru sa nu îl credem.

  2. Știrea este falsă sau a spus sub forma unei glume. Cei care nu sunt informați și sunt naivi, cred aceasta informație.

  3. Fake news. Noi suntem creștini ortodoxi și credem în învierea propovaduita de Iisus.

  4. Corect Arnold .