G4Media.ro

Arnold Schwarzenegger ar candida la președinția SUA în 2024 dacă i-ar permite…

Sursa Foto: Facebook/ Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger ar candida la președinția SUA în 2024 dacă i-ar permite Constituția și spune că ar câștiga/ În SUA, pot candida la președinție doar cetățenii născuți pe teritoriu american, iar el e născut în Austria

Arnold Schwarzenegger spune că ar candida la președinție dacă Constituția ar permite acest lucru și a adăugat că ar putea câștiga în 2024.

„Uite, este o chestie de nerefuzat. Văd atât de clar cum aș putea câștiga acele alegeri”, a declarat Schwarzenegger pentru Chris Wallace de la CNN într-un interviu difuzat vineri, citat de macon.com.

Actorul din Terminator devenit politician s-a născut în Austria și nu poate ocupa funcția de președinte, deoarece Constituția cere ca liderul suprem al națiunii să fie cetățean născut în Statele Unite.

El a declarat că se consideră unicul calificat pentru a-i aduce împreună pe americanii profund divizați.

„Gândiți-vă la asta chiar acum”, a spus Schwarzenegger. „Vreau să spun, cine este cu adevărat o persoană care îi poate aduce pe toți împreună… pentru că acum se pune problema împotriva cui votezi, mai degrabă decât pentru cine votezi”.

Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, este un republican care a avut două mandate de guvernator al Californiei. El l-a criticat vehement pe fostul președinte Donald Trump, care este cu doi ani mai în vârstă decât el.

El a declarat că a fost șocat de punerea sub acuzare penală federală a lui Trump pentru ascunderea de documente clasificate în complexul său de la Mar-a-Lago.

„Dacă acuzațiile sunt corecte, atunci va avea mari probleme”, a spus Schwarzenegger.

Chiar dacă Trump conduce detașat în alegerile primare republicane, Schwarzenegger crede că acesta nu are nicio șansă de a câștiga alegerile generale.

„Nu sunt îngrijorat de asta”, a spus el. „Nu cred că se va întâmpla”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cu tot respectul pentru Arnold, nu am încredere in austrieci! 😐

    • Pentru motive bine intemeiate! Daca nu ai vazut inca documentarul de pe N cu Arnold – iti recomand. E foarte bun. Ai sa vezi in acel documentar, ca nici Arnold nu are incredere in austrieci! :))

      Spune la un moment dat ca el a crezut tot timpul ca a fost facut cu un soldat american – si ca locul lui era in America nu in Austria – cand era mic. Cu un tata alcoolic care isi batea sotia, o familie distrusa, a ajuns cu hainele de pe el in SUA. Chiar e foarte bun documentarul autobigrafic.