G4Media.ro

Armata ucraineană a lovit sediul „Wagner” din Popasnaia (Lugansk) /  Tabăra ar…

Sursa foto: Telegram

Armata ucraineană a lovit sediul „Wagner” din Popasnaia (Lugansk) /  Tabăra ar fi fost deconspirată de un ofițer militar rus care a postat fotografii cu adresa exactă

Canalele ruse Telegram relatează atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra sediului „PVK Wagner” din regiunea ocupată Popasnaya (Lugansk), a cărei fotografie a fost publicată zilele trecute de un ofițer rus, informează Pravda Ucraina.

Potrivit Radio Svoboda, canalele de Telegram ale „PMK Wagner” confirmă lovitura.

Pe 8 august, comandantul militar rus Serhiy Sereda a scris despre vizita acestui „cartier general”, aceasta fiind și postarea care ar fi deconspirat tabăra Wagner.

Ofițerul a publicat o postare pe Telegram, în care scria: „A, ajuns la Popasna, m-am oprit la sediul PVK Wagner. A fost o vizită ca în familie. S-au spus mai multe povești amuzante”, a relatat acesta.

Potrivit Radio Svoboda, una dintre fotografiile postate de acesta îl arată pe Yevgeny Prigozhin, despre care se crede că este comandantul „PVK Wagner”, deși el însuși neagă acest lucru.

Aceste fotografii i-au înfuriat pe mulți comentatori pro-ruși, deoarece într-una dintre ele arată un panou cu adresa celui mai apropiat adăpost anti-bombe – strada Myronivska nr. 12.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Cat de p r o s t poți sa fii, ca ofițer instruit cat de cat, ca sa postezi detalii din astea pe internet.
  Chiar si un civil știe ca nu este bine sa dea detalii din casa pe internet.

 2. @VT , șoșocel, ai mai zis-o p-asta, prin februarie: în 3 zile, ocupăm Kievul. Au trecut 6 luni și tot rupt în fund ești :)))))

 3. EEEEEEEEE! O veste absolut minunata!

 4. ori acel comandat a avut o polita de platit celor de la wagner, si acum e fugit in vest, ori merita o medalie cu ceai si geamuri deschise din partea lui putin

 5. asta e generatia postacilor.. se duc la wc posteaza

 6. „cartier general” – nu degeaba pus între ghilimele

 7. le-au dat putin hard rock,🥳🥳🥳🥳 wagner era prea clasic..😂😅😁😅😂…🤘🤘🤘🤘🤘🚀🚀🚀🚀🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

 8. @vt(vomit tot) ,noi ceilalti ,ne vedem la Kiev sa sarbatorim victoria Ucrainei. SLAVA UCRAINA.

 9. @vt(vomit tot) ,noi ceilalti ,ne vedem la Kiev sa sarbatorim victoria Ucrainei. SLAVA UCRAINA.

 10. Cât credeți de frustrat credeți ca este un ofițer din armata rusiei când se întâlnește cu un omolog de la wagner, plătit se același guvern cu un salariu se 4-5 ori mai mare decât al sau și care probabil are asigurate condiții de cazarma mult mai bune decât cele din armata rusiei?
  oare destul de frustrat încât sa scape pe internet o poza „nevinovata” însoțită de o precizare ambigua gen”cartier general wagner”?

 11. Ne vedem da…….. Dar în moumătah !