G4Media.ro

Arhiepiscopul Teodosie, întrebat de ce şoferul său a circulat în vară cu…

Sursa foto: captură video

Arhiepiscopul Teodosie, întrebat de ce şoferul său a circulat în vară cu o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui: „Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus «Vezi, să ţii ritmul!»”

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a explicat, miercuri, de ce şoferul său circula în vară cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui, precizând că i-a spus acestuia că trebuie să ajungă la un maslu şi l-a îndemnat „să ţină ritmul”, relatează News.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, de ce şoferul său a mers cu viteza de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, în această vară, fiind depistat de radar.

„Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus, «Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!»”, a replicat el.

Întrebat dacă şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră, ÎPS Teodosie a răspuns: „Probabil. Dacă maşina a dus…”.

Maşina în care se afla Arhiepiscopul Tomisului a fost înregistrată de radar în timp ce avea o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, la începutul lunii august, iar conducătorul auto a rămas fără permis pentru 120 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Maslu ma-tii de securici pacatos!

 2. Era vreo padure prin apropiere?🙄

 3. Stati linistiti ca va mai scoate de 2 ori moastele la lins si isi ia elicopter!
  Acolo nu exista radar!

 4. Pare cel mai puternic om din Romania – de neatins.

  Nu cred ca este, dar sigur e in top 5. 😈

  • Are in spate milioane de credincioși crestin-ortodocsi, care susțin Biserica si pe inaltii prelați, învățăturile creștine pline de mila si compasiune si cam tot ce face si ce zice BOR. Are in spate multe milioane de români care donează multe milioane bisericii, pe langa milioanele primite de la stat. Si de asta ne pare atât de puternic.

  • Hotaraste-te: pare sau este?

  • Pare pe invers si pare ca i se cuvine totul.

 5. Si uite asa,niste zdrente conduc biserica ortodoxa care indeamna la nerespectarea legilor si la ignorarea altora care respecta legea. Din fericire pt ei,de prostime nu ducem lipsa deci sponzorizarea zdrentelor inca e asigurata.

 6. Să vedeți pe Highway to Hell ce viteză va avea…

 7. Sugaci de sub borta