G4Media.ro

Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu vrea să ridice hotel în Poiana Brașov / Proiectul…

Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu vrea să ridice hotel în Poiana Brașov / Proiectul intră în ședința de consiliu local din această lună

Un centru de sănătate cu spații de cazare urmează să se ridice în Poiana Brașov, lângă Biserica de lemn a Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul”, dacă va primi votul consilierilor locali din Brașov, anunță BizBrașov.

Biserica de lemn din Poiana Brașov a fost construită între anii 1997-1999, în stil maramureșean, iar acum, Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu, de care aparține și Brașovul, intenționează să extindă acest așezământ monahal și să amenajeze un centru de sănătate, care să le ofere și cazare credincioșilor care vor veni la tratament în stațiune.

Arhiepiscopia a început partea de întocmire a documentațiilor urbanistice și solicită Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism avizul de oportunitate pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal. Amenajările propuse ar urma să fie analizate de către specialiștii în urbanism în ședința de săptămâna aceasta.

Sursa foto: BizBrașov

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. SA AIBA UNDE SA-SI PARCHEZE BMW-URILE, AUDI-URILE SI MAIBAH-URILE

  • Satana Teodosie vrea sa se odihneasca la aer curat, la munte, dupa ce-si descarac buzunarele cu bani umplute in urma slujbelor la cei morti de COVID. La moartea lor a pus si el umarul prin indemnurile si sfaturile date !!!!!

 2. nu-i ma satură nici pământul din lăcomia de bani pe tipii în rochițici negre! pe cât punem pariu că vor spurca și Poiana cu vreo Axenie Loca, o moaștă, ceva?
  :)))))

 3. De ce nu la paltinis ?
  Necula, vrei neaparat la tine la iasov ? La ce va trebuie mah, nu mai aveti ce face cu banii ?? Doar investitii imobiliare, altceva nu puteti ?

 4. Catedrala e o gaura neagra de bani, trebuie si ceva proiecte care sa o sustina. Capitalismu bisericii.

 5. profitul este singurul care conteaza! 🤣🤣🤣🤣

 6. Cine cotizeaza bine la Marele alb are cazare in concediu in Poiana.
  Urmeaza Mamaia.
  Misto schema!

 7. De când este Poiana Brașov zonă de recuperare pentru bolnavi? Mai sunt și alte „centre de sănătate” acolo? Un spital nou nu putea construi biserica ortodoxă? Construiesc hoteluri și apoi ne spun că au oferit ajutor celor aflați în dificultate.

 8. La ce tratament să vină oamenii în Brașov? Și încă în Poiană.

 9. Pentru mine e clar ca Dumnezeu are o problemă cu banii. Sigur are un contabil prost.

 10. E normal. Doar tara e plina de spitale, scoli, grădinițe, autostrăzi, săli de sport și mai ales biserici, acum trebuie hotel pentru biserica.
  Ca doar BOR-ul e responsabil pentru tratamente, nu shamanii si vrăjitorii aia de la Sanatate.

  • VA UMPLE tara DE CRESE SI GRADINITE MINISTERUL familiei firei.

   DOCAMDATA UMPLE MINISTERUL DE CLIENTELA POLTICA. SA AIBA CLIENTELE UNDE SA-SI BAGE CARDUL. VARANUL SI-A INSTALAT DEJA MERCENARII.
   PATRIMONIUL O FI SI TRECUT IN mainile ATAT DE DELICATE ALE FOSTEI ANGAJATE VARANE.

 11. Creaza locuri de munca. Asa trebuie vorbit despre investitori. Numai in rau vedeti.

  • Justificare mai mult decat subtire. Orice investitor vine sa faca un hotel la Brasov, daca i se autorizatia de construire. Si hotelul astfel construit ar intra si in circuitul economic, nu ar bloca banii inutil ca sa-si odihneasca popii burtile acolo.

 12. Nici cei ce poarta misiunea apostolilor nu mai stiu ca zidirea nu-i din pietre si mortar.

 13. CUM NAIBA?ASTIA SINT BUGETARI SI CONSTRUIESC HOTELURI?
  HARPAGONII ASTIA NU AU LIMITE…SI STATUL E COMPLICE
  NU-I VEDE CA IAU MITA?PENTRU ORI CE SERVICIU?

 14. Unde este un loc de agrement, HOP si o biserica, o manastire…
  Populatia Romanie este in scadere continua, numai bisericile cresc ca si ciupercile dupa ploaie. In parcuri, intre blocuri, se pare ca au un plan, o tinta foarte bine pusa la punct, o adevarata strategie. NU am nimic cu religia, dar unii dintre reprezentatii ei, au ramas inca in epoca mediavala.