G4Media.ro

Arădean reţinut după ce s-a pretins angajat al unui furnizor de electricitate…

Foto: Pixabay

Arădean reţinut după ce s-a pretins angajat al unui furnizor de electricitate şi a luat bani de la un pensionar / Ar fi luat unui pensionar de 70 de ani 635 de lei

Un bărbat din judeţul Arad a fost reţinut pentru înşelăciune, după ce ar fi pretins că este angajat al unui furnizor de energie electrică şi ar fi luat de la un pensionar 635 de lei, sub pretextul că îi încheie un nou contract de furnizare, informează Agerpres.

Suspectul are 37 de ani şi este din localitatea Şagu, iar victima sa locuieşte în oraşul Ineu, aflat la o distanţă de 70 de kilometri.

„Atribuindu-şi calitatea de angajat al unei societăţi comerciale furnizoare de electricitate, şi-ar fi însuşit 635 de lei de la un septuagenar din Ineu, pentru a-l ajuta cu contractul de furnizare de energie electrică. În colaborare cu poliţiştii municipiului Arad, bărbatul a fost identificat şi ulterior depistat pe raza localităţii Sântana. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, poliţiştii continuând documentarea activităţii sale infracţionale”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii au transmis o recomandare pentru populaţie, să nu permită accesul în locuinţă „celor care vin să prezinte diverse promoţii sau produse la preţuri imbatabile, în scop caritabil sau pentru efectuarea unor sondaje de opinie”.

Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, este recomandată verificarea documentelor de identitate şi a celor de serviciu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Citesc că o bătrînă din București (!) a fost păcălită de zeci de mii de lei prin metoda „accidentul”, fără să încerce un apel către fiica „accidentată”, aici că pensionarul dă banii în loc să iasă-n stradă să întrebe pe primul trecător, dacă nu mai are rude în viață. Să nu-mi spuneți că-s senili, că banii văd că-i știu număra.