G4Media.ro

Aproximativ 50 de elevi și profesori din Alba se întorc cu un…

Aproximativ 50 de elevi și profesori din Alba se întorc cu un autocar din regiunea italiană Veneto și vor ajunge în această seară în România. Ei sunt așteptați la frontieră

Circa 50 de elevi și profesori însoțitori de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia au părăsit în grabă sâmbătă dimineață regiunea italiană Veneto, una dintre zonele afectate de coronavirus, scrie Alba24.ro.

Deși excursia copiilor în zona orașului Veneția trebuia să mai dureze câteva zile, la solicitarea părinților elevilor din Alba Iulia și la sfaturile personalului diplomatic al României, grupul a părăsit localitatea Lido de Jesolo din regiunea Veneto, sâmbătă dimineața, pe traseul Italia-Slovenia-Ungaria-România.

A fost anunțat și Ministerul Afacerilor Externe din România, iar autocarul cu copiii din Alba a fost dat în consemn la frontieră la vama Borș, Oradea, pentru a fi controlați rapid toți excursioniștii pentru eventuale simptome, iar apoi vor fi lăsați să plece către Alba Iulia.

Se așteaptă ca autocarul să ajungă acasă în cursul acestei seri.

Citește integral în Alba24.ro

Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pana ati ras de chinezi, se puteau lua niste scannere termice… acum sa le bagati termometru in extrema inghinala… total nepregatiti, coruptie si lacomie pe shpagi.

    • Serios? Ai nevoie de scanner să iei temperatura unor copii dintr-un autocar…? Sau să-i întrebi dacă se simt bine?
      Și cine a râs de chinezi? La ce te referi?

    • De râs ar fi despre reacția autorităților noastre în acest caz… Autocarul „a fost dat în consemn la frontieră la vama Borș, Oradea, pentru a fi controlați rapid toți excursioniștii pentru eventuale simptome” … Care simptome? Au stat în Italia suficient de mult cât să treacă perioada de incubare a virusului și acesta să se activeze?? Clar că nu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.