G4Media.ro

Aproape 300 de copii au fost abandonați în maternități în primele nouă…

Sursa foto: Pixabay

Aproape 300 de copii au fost abandonați în maternități în primele nouă luni din 2022

Un număr de 276 de copii au fost părăsiţi în maternităţi şi în alte unităţi sanitare, în primele nouă luni din 2022, cu 48 mai puţini faţă de perioada similară din 2021, conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA), transmite Agerpres.

Dintre aceştia, 220 de copii au fost părăsiţi în maternităţi, 54 în secţiile de pediatrie, iar doi au fost lăsaţi în altă secţie de spital.

În ceea ce priveşte copiii în această situaţie, care au fost externaţi, 103 s-au reîntors la familiile lor, doi au fost plasaţi la familia extinsă, 15 la familii/persoane şi 134 la asistenţi maternali.

Totodată, opt copii au fost încadraţi în centre de plasament, doi în centre de primire în regim de urgenţă, iar opt copii se regăsesc în alte situaţii, conform datelor ANPDCA.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Logic, nu avem nevoie de educație sexuală in scoli, nu-i așa creștinii lui pește prăjit ?

    • Ce ar fi sa iti folosesti neuronii si sa iesi de sub tagma spalarii pe creier? E vorba de SARACIE si EDUCATIE IN GENERAL, nu de educatie sexuala. Filtrul gandirii este 0 la unul dintre voi..

    • Domnule lipsa de neuroni, poti sa fii cel mai educat om, daca esti religios sau pur si simplu vii dintr-o familie „săraca cu duhul”, nu o sa te învețe nimeni ce se întâmplă cand te joci nevinovat la 15 ani. Nu înveți automat despre viata se.xuala daca esti educat. Asa cum nu înveți automat despre orice daca esti „educat”. Nu merge cu „e de ajuns sa fii educat in general sau sa nu fii sarac” ca sa nu ramai însărcinată sau sa nu lasi pe cineva însărcinată, si sa nu abandonați copilul. Nu cumva sa va zica cineva ceva de draga voastra religie a beznei ca o luati razna, crestinopatilor.

  2. Fals! Total fals! Nu au fost abandonați, că doar familia tradițională nu face așa ceva!!! Sigur e mâna globaliștilor aici. Niciun prolaifăr nu s-a găsit să îi adopte? Nu tu un marș al gheții în fața maternităților din partea habotnicilor?

  3. Ce părinți! Buni de ciocăneală, votat paraziți politici și încasat ajutoare sociale. Repeat!

  4. Un copilas e o minune… cum poate o mamica sa isi lase copilasul e greu de inteles…poate asa micutii vor avea mai mult noroc in viata…

    • Nu numai mamica si-a părăsit copilasul, ci si TATICUL! El unde e, dragul de el, tăticul? Sau nu stia ce poate produce actul se.xual? Dupa ce mama l-a născut, in loc sa faca avort la 2-3 luni, ca nici aia nu e bine, tot doar de ea vorbiți. Niciun cuvânt despre tata.

  5. In puii mei nu puteau si ei sa ne faca o medie pe etnii,parca nu era asa mare scofala.