G4Media.ro

Apple TV+ ar putea transmite Campionatul Mondial al Cluburilor de fotbal din…

Sursa foto: Pexels / phillipkofler

Apple TV+ ar putea transmite Campionatul Mondial al Cluburilor de fotbal din 2025/ Serviciul de streaming nu este disponibil în România

Apple negociază cu FIFA preluarea drepturilor de transmitere a Campionatului Mondial al Cluburilor din 2025, conform surselor citate de The New York Times, transmite News.ro.

Gigantul american, susţin aceleaşi surse, ar fi disponibil să plătească peste un miliard de dolari pentru a dobândi drepturile de transmitere în întreagă lume a competiţiei.

Un anunţ oficial în acest sens este aşteptat să se facă până la finele acestei luni.

Dacă informaţia se va confirma, Campionatul Mondial al Cluburilor din 2025 va fi a doua competiţie de fotbal pe care Apple o transmite, după ce a cumpărat drepturile pentru prima ligă din Statele Unite pe 10 ani.

În 2025, formatul Campionatului Mondial al Cluburilor se va schimba, urmând să participe 32 de echipe de pe mai multe continente, inclusiv mari cluburi europene, precum Bayern Munchen, Real Madrid şi Manchester City.    

Un imbold special pentru Apple în acest sens pare să vină din faptul că aceasta competiţie se va desfăşura în Statele Unite, ceea ce va oferi o expunere mare propriului serviciu de streaming în cea mai importantă piaţă.

Deocamdată, serviciul de streaming Apple TV+ nu este disponibil în România.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cu un VPN se poate face cont si pe AppleTV.