G4Media.ro

Apple ar putea lansa noi tablete iPad, din seriile Pro și Air,…

Sursa foto: Apple

Apple ar putea lansa noi tablete iPad, din seriile Pro și Air, în luna mai

Două noi generaţii de tablete Apple sunt pregătite pentru lansare în luna mai, vizate fiind seriile iPad Pro şi iPad Air, transmite News.ro.

Apple va lansa, în luna mai, noi tablete iPad Pro şi iPad Air, conform Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei.

Noile iPad Pro vor veni cu ecrane OLED şi cipuri M3, precum cele cu care au fost deja dotate laptopurile companiei, urmând a fi promovate, probabil, drept cele mai performante tablete dezvoltate de companie până acum.

Şi iPad Air va folosi un chipset nou, însă sursele Bloomberg nu spun şi care va fi acesta. Cel mai probabil nu va fi M3, pe care compania ar putea să-l rezerve pentru seria Pro, care este şi cea mai scumpă.

iPad Air va face trecerea la un ecran de 12,9 inch, o creştere importantă, deoarece va fi pentru prima oară când această serie va sări de 10,9 inch.

Lansarea din luna mai este notabilă prin prisma faptului că Apple nu a mai scos pe piaţă tablete noi din 2023. Anul trecut a fost primul când Apple, concentrată pe casca Vision Pro, nu a lansat iPad-uri noi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...