G4Media.ro

Apple ar putea introduce un iPhone Ultra, mai performant și mai scump…

Sursa Foto: Pexels.com

Apple ar putea introduce un iPhone Ultra, mai performant și mai scump decât toate celelalte

Seria de smartphone-uri vândută de Apple ar putea fi compusă din cinci modele în loc de patru, cu un posibil viitor iPhone Ultra mai performant şi mai scump decât toate celelalte.

Apple ia în calcul introducerea unui al cincilea model de iPhone, susţine Bloomberg, care scrie că şefii companiei discută această posibilitate.

Cel de-al cincilea model ar urma să se numească iPhone Ultra şi să fie poziţionat deasupra celorlalte modele, iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro şi iPhone Pro Max.

Introducerea modelului iPhone Ultra ar urma să aibă loc în 2024, atunci când Apple ar trebui să lanseze seria iPhone 16, dacă nu va fi schimbată titulatura între timp.

Indicii despre un model de iPhone mai scump sau despre scumpirea modelelor actuale au fost lăsate chiar de şeful companiei Tim Cook în cadrul celei mai recente conferinţe trimestriale cu investitorii.

Întrebat despre sustenabilitatea creşterii preţurilor, acesta a spus că iPhone-ul a devenit o parte integrantă din viaţa oamenilor şi că mulţi sunt dispuşi să facă eforturi pentru a avea cel mai performant produs.

În prezent, cea mai performantă versiune de iPhone 14 este Pro Max, care, în funcţie de memorie şi stocare, poate ajunge şi la 2.000 de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. M-am linistit… Aveam cosmaruri ca va fi cel mai ieftin. Se stie ca aparatele astea nu sunt pentru saracani…

    • Tocmai ca cei mai saraci isi cumpara aifon cu credit, ca sa isi arate nivelul social pe care nu il au… Apoi umbla cu el spart si il folosesc chel, pentru ca aplicatiile e scumpe!
      Unii au impresia ca sunt le-a crescut iq-ul cand scot un asemenea telefon din buzunar! 🤣🤣

  2. iPhone ultra scump.