G4Media.ro

Apple a lansat cârpa oficială de șters gadgeturile

sursa foto: News.ro

Apple a lansat cârpa oficială de șters gadgeturile

Alături de laptopuri, căşti şi servicii noi, Apple a lansat, în cadrul celui mai recent eveniment, cârpa oficială de şters gadgeturile companiei, transmite News.ro.

Fără să fie prezentată cu surle şi trâmbiţe, noua cârpă oficială Apple nu vine cu vreun concept revoluţionar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei şi este făcută din materiale non abrazive nespecificate.

Cârpa va fi vândută separat şi va costa 19 dolari.

Dincolo de logo, nu este clar în ce fel diferă cârpa Apple de orice altă cârpă din microfibre, pentru a justifica preţul.

Este probabil prima cârpă creată vreodată care este însoţită de o lungă listă de produse compatibile. Apple listează, pe site-ul oficial, o mulţime de iPhone-uri, iPad-uri şi alte produse ale companiei cu care noua sa cârpă este compatibilă.

Apple mai are o cârpă în portofoliu, însă aceea este inclusă în preţul de 6.000 de dolari al monitorului Pro Display XDR.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Bah saeacilor, daca nu cumparati carpe si boarfe de la Eipal, va meritati soarta 🙂

 2. O carpa scumpa sa cureti niste carpe de gadgeturi la fel de scumpe.
  E totusi ieftina la 19 dolari, probabil nu va avea succes. Cum sa te caaci pe tine cu o carpa de 19 dolari? Alta era daca costa vreo suta-doua.

 3. Pai e de-a dreptul ieftina comparativ cu piciorul ala de monitor de 1000 de euro. Ma asteptam la cel puțin 200-300 de dolari pentru cârpă asta, altfel cum sa-si repare bietul Cook puntea iahtului?

 4. logo-ul conteaza.

 5. Mâine o să apară și cârpă Câțu produsă de PFA Iohannis 🤣

 6. Asta-i din categoria lumanarii cu mirosul organelor mele genitale – Gwyneth Paltrow, Goop

 7. Un mop se poate, va rugam?
  Ca sa asorteze.

 8. Sigur are ea ceva înăuntru, probabil un talisman, care nu lasă Operophtera brumata să se apropie la mai puțin de 1,29 metri de divaisuri. Smart!