G4Media.ro

Aplicația TikTok, anunțată ca sponsor oficial al UEFA EURO 2020

Sursa foto: UEFA / Facebook

Aplicația TikTok, anunțată ca sponsor oficial al UEFA EURO 2020

Platforma digitală de divertisment TikTok a fost anunțată ca sponsor global al UEFA EURO 2020, fiind prima dată când o astfel de aplicație mobilă sponsorizează un turneu internațional important, a precizat UEFA într-un comunicat de presă.

„Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu TikTok pentru a oferi fanilor la nivel global o experiență UEFA EURO unică și inovatoare, care le va oferi oportunitatea de a se conecta și de a-și împărtăși pasiunea în jurul unuia dintre cele mai importante evenimente sportive din lume”, a declarat Guy-Laurent Epstein, director de marketing al UEFA.

UEFA va oferi, de asemenea, platformei TikTok acces la biblioteca sa de bunuri istorice pentru a dezvolta conținut „extrem de captivant și inovator”.

UEFA EURO 2020 va lansa un cont oficial TikTok înainte de competiție, unde va fi distribuit conținut exclusivist din culise, dar și imagini de arhivă.

„Comunitatea noastră adoră să sărbătorească sportul în moduri creative”, a spus Rich Waterworth, director general pentru Marea Britanie și UE al TikTok.

Parteneriatul prevede și expunerea mărcii TikTok în timpul programelor de meciuri live UEFA EURO 2020 pe toate canalele de difuzare europene.

UEFA nu e la primul parteneriat comercial controversat. În urmă cu 8 ani, forul fotbalistic european a încheiat un contract cu compania rusă Gazprom, considerată ”brațul economic” al Kremlinului, într-o mișcare criticată la acel moment de mai multe organizații care militează pentru drepturile omului.

Sursa foto: UEFA / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. UEFA – Gazprom, Tik Tok… Îi paște din nou pârnaia!

  2. For fuck sake! Asta înseamnă „against racism” : Gazprom și TikTok