G4Media.ro

Apel al Inspectoratului Școlar București, înainte de începerea școlii: Părinții “să nu…

Apel al Inspectoratului Școlar București, înainte de începerea școlii: Părinții “să nu se implice în activități complexe de igienizare și de reabilitare a spațiilor școlare”, este responsabilitatea primăriilor

Inspectorul școlar general din București și reprezentantul părinților din Capitală au transmis oficial un mesaj către asociațiile și comitetele de părinți, cu o lună înainte de începerea școlii: “să nu se implice în activități complexe de igienizare și de reabilitare a spațiilor școlare, aceste acțiuni aflându-se în responsabilitatea exclusivă a autorităților administrațiilor publice locale”.

Apelul Inspectoratului Școlar al Capitalei a venit în aceeași zi în care Știrile Pro TV au făcut public cazul unei instituții de învățământ din București unde părinții din 2 clase au plătit pentru reparații, deși școala are fonduri de 100.000 euro. Iar Capitala nu este singura în care părinții strâng bani pentru a vărui sau a cumpăra mobilier, deși legea spune că autoritățile locale sunt cele responsabile de așa ceva.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pai primariile din Bucuresti or fi avand bani, cu toate ca se plang ca n-au, ca tocmai s-a taiat din bugetul educatiei 1 miliard, dar cele de prin tara? Ca de-aia stau in continuare 2000 de scoli cu toaleta in curte, ca se implica primariile. Mult le pasa, guvern de NIMIC!

  2. Primariile nu fac nimic in Romania, doar incaseaza banii de la fraierii care au mai ramas in tara.