G4Media.ro

Apărarea civilă palestiniană anunță un bilanț de 40 de morți în urma…

sursa foto: captura video

Apărarea civilă palestiniană anunță un bilanț de 40 de morți în urma loviturilor israeliene asupra unei tabere din Rafah

Apărarea civilă palestiniană din Fâșia Gaza a anunțat un bilanț de 40 de morți în urma loviturilor israeliene asupra unei tabere din Rafah, în sudul extrem al teritoriului de coastă palestinian, transmite agenția AFP.

„Masacrul comis de armata de ocupație israeliană în corturile de refugiați din nord-vestul orașului Rafah, în sudul Fâșiei Gaza, s-a soldat cu 40 de morți și 65 de răniți”, a declarat pentru AFP Mohammed al-Mughayyir, un oficial al apărării civile din Fâșia Gaza.

Un raid aerian israelian în orașul Rafah, în sudul Fâșiei Gaza, a lovit corturi în care se aflau persoane strămutate, au anunțat medicii palestinieni, la câteva ore după ce Hamas a lansat un tir de rachete asupra Tel Aviv-ului pentru prima dată în ultimele luni.

Imagini de la locul loviturii aeriene de duminică din Rafah au arătat distrugeri grave. Armata israeliană a declarat că forțele sale aeriene au lovit un complex al Hamas și că atacul a fost efectuat cu „muniție precisă și pe baza unor informații precise”.

Forțele de apărare israeliene au declarat că au eliminat șeful de stat major al Hamas pentru Cisiordania și un alt oficial de rang înalt care se află în spatele atacurilor mortale împotriva israelienilor, adăugând că a fost „la curent cu rapoarte care indică faptul că, în urma loviturii și a focului care a fost aprins, mai mulți civili din zonă au fost răniți. Incidentul este în curs de examinare”.

În cursul zilei de duminică, sirenele de raid aerian au răsunat în jurul Tel Avivului, în timp ce centrul Israelului a fost atacat de rachete Hamas, lansate din apropiere de Rafah.

Cele opt rachete au fost fie interceptate de sistemele de apărare aeriană, fie au căzut în câmp.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...