Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
Mulți dintre operatorii de restaurante vor prefera să închidă afacerile în perioada următoare, deoarece ar funcționa cu pierderi foarte mari din cauza noilor restricții de circulație, a declarat pentru Economedia Daniel Mischie, preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA).
El afirmă că orice restricție vizavi de restaurante nu și-a dovedit eficiența în temperarea, păstrarea sau diminuarea numărului de persoane infectate cu Covid.
„Restricția de oră – fie că e vorba numai de weekend, fie că e vorba de toată săptămâna – închide practic toate locațiile care în principal aveau vânzări de cină. Erau restaurante care în general se bazau pe atmosferă, pe experiență. Deci restaurantele de tipul ăsta practic au fost închise, ele nu mai pot funcționa. Iar aceste restricții diminuează progresiv afacerile celor care vindeau și prânz și cină”, a explicat Mischie.
Citește integral pe economedia.ro
Haida de ! Statiunile sint pline, urmeaza o luna de vacanta pt copii, Pastele catolic si cel ortodox cind toata lumea isi va lua vacanta, iar ei sint loviti.
Cine ii crede?
Hai sa ii plingem p’astia din HoReCa ……
Ca numai ei sint afectati …..