G4Media.ro

Antrenor german, suspendat un an după ce a folosit un certificat de…

Sursa foto: UEFA / Facebook

Antrenor german, suspendat un an după ce a folosit un certificat de vaccinare fals / Markus Anfang a condus Werder Bremen până în luna noiembrie

Antrenorul german Markus Anfang, care a demisionat de la Werder Bremen în urma scandalui iscat în luna noiembrie, a fost suspendat un an pentru prezentarea unui certificat fals de vaccinare împotriva Covid-19, informează News.ro, care citează lequipe.fr.

Anfang, 47 de ani, a fost nevoit să demisioneze de la conducerea tehnică a echipei din liga a doua în noiembrie 2021, după ce au apărut informaţii că ar folosi un certificat de vaccinare fals. Aceste informaţii au fost verificate şi confirmate, iar Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis să ia măsuri.

„Cu efect retroactiv din 20 noiembrie, Anfang nu va putea exercita o activitate de antrenor timp de un an şi va trebui să plătească o amendă de 20.000 de euro, iar asistentul său (n.r. – Florian Junge, care a fost judecat în acelaşi dosar) va fi suspendat pentru zece luni, cu efect retroactiv de la 20 noiembrie, urmând să plătească o amendă de 3.000 de euro”, a precizat forul german.

DFB speră totuşi ca Anfang şi secundul său să-şi „găsească un nou loc de muncă pentru sezonul 2022-2023”.

Sursa foto: UEFA / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Vrednic este. Decat sa-ti pui sanatatea in joc, e bine si asa.

    • Eu nu pricep de ce cei care cred ca vaccinul le-ar dauna se zbat sa obtina certificatul în loc sa-si afirme public crezul, ca cei care protesteaza.