G4Media.ro

Antrenarea piloţilor ucraineni în România pe avioane F-16 ar putea începe în…

Sursa foto: Icelandic Coast Guard via Facebook / NATO Allied Air Command

Antrenarea piloţilor ucraineni în România pe avioane F-16 ar putea începe în luna august, anunță președintele Iohannis: „Va fi un proiect care va ţine foarte mult”

Antrenarea piloţilor ucraineni în România pe aeronave F-16 ar putea începe în luna august, a afirmat, luni, preşedintele Klaus Iohannis, arătând că acest proiect va fi de durată, transmite Agerpres.

„Este posibil să se înceapă deja în august, dar nu cred că are multă valoare să spunem acum o dată. Este un proces care pentru noi este important şi este important să se menţină. Noi nu antrenăm piloţi din august până în septembrie, ci începem la sfârşitul acestei veri şi va fi un proiect care va ţine foarte mult. Interesul meu este să avem un proiect bine pregătit, solid, cu instructori foarte performanţi şi să avem aici un proiect de succes pentru Armata Română”, a declarat şeful statului, la Bruxelles.

El participă, luni şi marţi, la al treilea Summit Uniunea Europeană – Comunitatea Statelor Latino-Americane şi Caraibiene (UE – CELAC).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...