G4Media.ro

Anisie, despre funcția lui Beuran la CNATDCU: Am solicitat ca funcția de…

Anisie, despre funcția lui Beuran la CNATDCU: Am solicitat ca funcția de președinte al comisiei pentru medicină să fie preluată de vicepreședinte

Ministrul interimar și propus al Educației, Monica Anisie, a declarat în cadrul audierilor de la Parlament că a cerut președintelui CNATDCU ca funcția de președinte al comisiei pentru medicină – deținută până acum de Mircea Beuran – să fie preluată de vicepreședinte.

Întrebată în cadrul audierilor “în ce măsură Beuran mai poate fi președinte al comisiei de medicină din CNATDCU?”, Monica Anisie a răspuns: „dumnealui era președintele comisiei pentru medicină din CNATDCU. Imediat ce s-a luat măsura reținerii, am solicitat secretarului CNATDCU, pentru a nu pune în imposibilitate funcționarea comisiei, să transmită președintelui CNATDCU solicitarea de a prelua președinția comisiei vicepreședintele, așa cum prevede cadrul legal.”

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Deci sectia medicala a comisiei de atestare a diplomelor etc e condusa de Beuran, plagiator dovedit, care a si pierdut o data titlul de profesor din acest motiv ( a renuntat, in mare marinimia lui, pentru ca sa revina ulterior si sa isi ia titlul in liniste, dupa ce atrecut atentia media). Cat de definitor pentru viata academica de la noi..

  2. Toate instituțiile statului sunt conduse de ”căpușe”, fiecare cu câte 7 funcții și 7 salarii, cu două sau nouă AGA, ”doctori copy paste” (a se citi hoți din taxele românilor onești), mafioții care se propun, se autopropun și se susțin reciproc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.