G4Media.ro

Andrei Paul Arădoaie s-a calificat în optimile de finală la Campionatele Mondiale…

Andrei Paul Arădoaie s-a calificat în optimile de finală la Campionatele Mondiale de box pentru amatori de la Belgrad

Pugilistul român Andrei Paul Arădoaie s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale cat. 86 kg, la Campionatele Mondiale de box pentru amatori de la Belgrad, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a treia pe iranianul Ali Jamaligaleh.

Arădoaie va boxa în optimi cu azerul de origine cubaneză Loren Berto Alfonso Dominguez (26 ani), medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi cu aur la Jocurile Europene din 2019, de al Minsk.

Celălalt reprezentant al României la Mondiale, Dumitru Vicol a fost întrecut la puncte (0-5), miercuri, de columbianul Jhonatan Arboleda Chala, în primul tur al cat. 71 kg.

La competiţie participă peste 500 de sportivi din 88 de ţări, la 13 categorii de greutate, pentru prima oară în istoria AIBA.

Competiţia va avea premii totale de 2,6 milioane de dolari, medaliaţii cu aur urmând să fie recompensaţi cu câte 100.000 de dolari, medaliaţii cu argint vor primi fiecare 50.000 de dolari, iar medaliaţii cu bronz vor încasa câte 25.000 de dolari.

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu am auzit niciodată de Ardăoaie nici nu știu ce înseamnă pugilism (care sună cam porcos). De ce e asta știre?

  2. De ce sa nu fie stire? Mai citim si despre reusitele tinerilor romani. Nu numai despre nenorociri.

  3. Sun Tzu,
    Ești PENIBIL! Boxul amator,are o istorie cel puțin la fel de lunga,și niste reguli clare și stricte -sportul domnilor, ca și cel al cărui nume îl plagiezi ( inclusiv în China). Faptul că a ajuns in ,,optimi” din cca 500 de concurenți,dovedește,că e un sportiv cu calități reale de învingător și că tu nu ai noțiuni nici de aritmetica elementară.Că e Român,mă umple de bucurie și mândrie ( dar nu cred că știi ce-a astea ptr că ,de obicei,se observa pe fata și sufletul omului,nu se citesc doar pe ,,net”…