G4Media.ro

Anca Dragu: În programul de guvernare apare ”Ministerul Finanțelor” deși acesta se…

Anca Dragu: În programul de guvernare apare ”Ministerul Finanțelor” deși acesta se numește altfel de un an. Probabil a fost copy paste

Fostul preşedinte al Senatului, senatoatea USR Anca Dragu a declarat, joi, în plenul reunit, că cea mai elocventă dovadă a amatorismului cu care a fost scris acest program de guvernare al noii majorităţi PNl-PSD-UDMR este utilizarea denumirii ”Ministerul Finanţelor Publice”, cât timp acesta poartă de un an de zile un altă nume.

Anca Dragu a spus că se aştepta ca astăzi să fie supuse votului în Parlament o listă de miniştri şi un Program de Guvernare care să cuprindă măsuri ferme de întărire a statului de drept, de luptă împotriva corupţiei şi de garantarea unei sistem de justiţie independent.

  • ”Nu este aşa! Avem de a face, în realitate, cu opera pusă în scenă de partide cu aceleaşi mentalităţi învechite şi retrograde, unite conjunctural pentru a pune mâna pe părţi cât mai grase din ciolan şi a împărţi cu lăcomie banii din PNRR şi PNDL”, a afirmat Dragu.

Senatoarea USR a ţinut să precizeze că cea mai elocventă dovadă a amatorismului cu care a fost scris acest program este utilizarea denumirii ”Ministerul Finanţelor Publice”, cât timp acesta poartă de un an de zile un altă nume. ”Probabil un copy paste după un document mai vechi”, a spus ea.

sursa: News.ro, Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Amatori sunteți și voi, care scrieți în titlu că în programul de guvernare apare „Ministerul Finanțelor”, adică denumirea actuală și corectă.

  2. @lili: ce ziceam ieri ca si la copy-paste o sa o umple de ridicol? 😈

  3. Ce greseala cum a descoperit?

  4. Muncește din greu Ancuța, are funcție grea, păi ce, credeați ca sta acolo degeaba??? Ea face și treaba guvernului, asa este de implicata…