G4Media.ro

Analiză Media Trust: G4Media este cea mai citată sursă din online pentru…

Sursa Foto: Media Trust

Analiză Media Trust: G4Media este cea mai citată sursă din online pentru a treia lună consecutiv / Antena 3 este cea mai citată sursă în clasamentul general/ Europa FM, lider în clasamentul radio

G4Media.ro rămâne pentru a treia lună consecutiv cea mai citată sursă din online-ul românesc, după cum rezultă dintr-o analiză realizată de Media Trust. În luna aprilie G4media.ro a fost lider în topul celor mai citate site-uri, cu 291 referințe. Evenimentul Zilei s-a clasat pe locul al doilea cu 244 referințe. Ultimul loc pe podium revine Hotnews.ro, citat de 178 de ori de alți editori din țară. În clasamentul general, are include toate televiziunile, publicațiile și radiourile, cea mai citată sursă de știri este Antena 3 CNN, urmată de Digi24 și Adevărul. În acest clasament G4Media.ro se plasează pe locul cinci.

Sursa: Media Trust

Top 10 cele mai citate surse media – clasament general

Sursa: Media Trust

Top 5 TV

Sursa Foto: Media Trust

Top 5 Radio

Sursa Foto: Media Trust

Top 5 presa scrisă

Sursa Foto: Media Trust

 

Analiza privind frecvența celor mai citate surse media a fost efectuată pe baza publicațiilor de presă, a emisiunilor de știri de televiziune și radio și a materialelor de pe site-urile web, se arată în analiza Media Trust.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Felicitări G4media !
    Cred că ar trebui să rămânem cu picioarele pe pământ. Din păcate cu o floare (hai două-trei) nu se face primăvară. Când văd a3, evz în top mă ia cu amețeală.