G4Media.ro

ANAF avertizează asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

ANAF avertizează asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au de plătit impozite către sistemul bugetar din România

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au de plătit impozite către sistemul bugetar din România.

„Atenţie! Din nou, mesaje false în numele ANAF! La sesizarea unor contribuabili, ANAF atenţionează, la nici o lună de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au de plătit impozite către sistemul bugetar din România”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a instituţiei.

Reprezentanţii Fiscului arată, în context, că aceste emailuri nu trebuie deschise, iar, dacă au fost deschise, nu trebuie accesate documentele anexate sau linkurile din conţinut.

„Şi, în niciun caz, să nu transmiteţi bani către conturile menţionate! Reamintim tuturor contribuabililor că ANAF a dezvoltat şi pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, serviciul Spaţiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizată cu instituţia”, subliniază sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Sunt si Mesaje False ca ai castigat cateva Milioane de Dolari de la Fondul Monetar International , si te invita sa faci Donatii la un Cont ! Cine crede astfel de Baliverne ?

  2. Si toti hotii se sperie ca au aflat astia ca noi ailalti nu avem griji cu mesajele astea ca stim ce ne platim.