G4Media.ro

Ana Birchall: Ministerul Justiției vrea o cooperare mai strânsă cu CEDO

Ana Birchall: Ministerul Justiției vrea o cooperare mai strânsă cu CEDO

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Linos Alexandre Sicillianos, subliniind în cadrul întrevederii că România doreşte o cooperare strânsă cu CEDO, având în vedere numărul mare de dosare care vizează ţara noastră, transmite Agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al MJ, principalele teme de discuţie au vizat aspectele referitoare la „Cauza Rezmiveş şi alţii împotriva României”, precum şi măsurile care se impun pentru a evita condamnarea statului român la penalităţi financiare importante.

Birchall a subliniat că România îşi doreşte o cooperare strânsă cu CEDO, „ţinând cont de numărul mare de dosare care vizează ţara noastră aflate pe rolul Curţii”, menţionează sursa citată.

Din delegaţia CEDO condusă de Linos Alexandre Sicillianos, preşedintele acestei instanţe europene, au făcut parte judecătorul român la CEDO Iulia Antoanella Motoc, şi grefierul şef adjunct, Andrea Tamietti, iar la întâlnire a participat şi agentul guvernamental al României la CEDO, Simona Maya Teodoroiu, transmite Agerpres.ro.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Gagica asta este interesanta!

  2. S-ar putea sa ia si bataie de la Joiana cat mai trebuie sa stea la Justitie!

  3. Ce misto e anti coruptia la romani,functioneaza doar daca nu ai majoritate parlamentara(partidul guzganilor care este …) si mega proptele(vuvuzele) de la mass media cu parfum de neo securism oligarhic.

  4. Va deschide o linie de plata instant pentru toate „erorile” judiciare produse de independenta justiție română !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.