G4Media.ro

Amenzi de peste 21.000 de lei, în urma verificărilor taxiurilor de la…

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Amenzi de peste 21.000 de lei, în urma verificărilor taxiurilor de la aeroporturile din România / 38% din șoferii verificați au fost sancționați

Poliţiştii de la Transporturi au aplicat amenzi în valoare de peste 21.000 de lei, în urma unei acţiuni de control privind legalitatea taxiurilor şi a maşinilor închiriate din zona aeroporturilor din România, informează Agerpres.

„Au fost verificate 195 de autovehicule, legitimate 221 de persoane şi aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.295 de lei”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), transmis, sâmbătă.

Din totalul sancţiunilor, 21 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 46 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi opt la alte acte normative.

Totodată, pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege au fost retrase patru certificate de înmatriculare şi reţinut un permis de conducere.

„De asemenea, a fost constatată o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive”, arată sursa citată.

La activităţile de control au participat poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi, structurilor de poliţie rutieră şi jandarmi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Loganurile,Galbene, fetide, vechi, sunt Conduse de Croncani de Ferentari, Giurgiului si Salajan. Confiscarea Loganurilor, apoi, topirea lor prin proceduri metalurgice ( reciclarea de rigoare) ii va linistimpe Croncani. De verificat de ce “managementul” companiilor de taxiuri este in Voluntari, undeva pa langa Pandele.

  2. Un domn, nu are nicio justificare utilizarea vulgară a denumirii „croncan”
    Cu toții trăim în același loc unde legile sunt ambigue sau, mai rău, nerespectate.
    Într-un cadru lega,l sănătos,orice afacere înflorește și contribuie la buget cu taxe sănătoase.
    Au și ei familie au și ei copii au și ei dreptul la viață.