G4Media.ro

Ambasada Turciei la Bucureşti: ”Mulţumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru…

sursa foto: Pexels

Ambasada Turciei la Bucureşti: ”Mulţumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru preţios” / 60 de salvatori români au plecat în Turcia

Ambasada Turciei la Bucureşti a transmis, luni, mulţumiri României pentru ajutorul acordat în urma cutremurului devastator care a ucis, potrivit ultimului bilanţ, peste 3.000 de persoane. Instituţia face apel şi pentru colectarea de donaţii, relatează News.ro.

Ambasada Turciei la Bucureşti a transmis mulţumiri României pentru echipa de intervenţie, formată din aproape 60 de persoane, care a fost trimisă să ajute la căutarea victimelor.

”Mulţumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru preţios. (…) Apreciem eforturile lor şi le dorim mult succes”, a transmis Ambasada Turciei.

Instituţia, dar şi Ambasada României în Turcia, face apel pentru strângerea de donaţii: ”Persoanele care doresc să vină în sprijinul Autorităţii pentru managementul dezastrelor şi situaţiilor de urgenţă din Turcia, în intervenţia de căutare şi recuperare a persoanelor afectate de cutremurele de azi, pot face acest lucru printr-o donaţie direct pe site-ul AFAD, accesând pagina: https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2”.

Totodată, cele două ambasade au distribuit pe paginile de socializare link-urile instituţiilor care pot oferi informaţii despre starea drumurilor şi autostrăzilor din ţară.

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8, s-a produs, luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria.

A fost urmat apoi, în jurul prânzului, de o replică aproape la fel de puternică, de magnitudine 7,5.

Bilanţul victimelor depăşeşte 3.000 de morţi în ambele ţări.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Sa ne dea drept recunostinta simbolica sabia lui Stefan inapoi si vom ramane frati pentru eternitate.

 2. Prietenul la nevoie se cunoaste

 3. Nerelevant, iarăși vi cu punctaje putiniste

 4. Mananci 💩 troll, Ucraina inva de dimineata s-a oferit sa ajute Turcia!

  Mai intrebi de ce isi baga toti pl in tine, troll r3tard👍🏼

 5. Zelenski: Ucraina este pregătită să ofere ajutor Turciei în urma cutremurului

 6. Sunteti blocati peste tot si incercat sa atrageti „victimele” sa le spalati pe creiere cu propaganda voastra ieftina prin fel de fel de grupuri obscure 👍🏼

 7. Eu stau pe grupu Putin supporters si acolo zic ca-si baga matura-n el.

 8. M@rsh spre p.u.l.a mea vierme haurist.
  Ucraina și Turcia sunt istoric tari apropiate. Ginerele lui Erdogan e pro ucrainean pana la moarte iar Zelensky este primul care a oferit ajutor Turciei.

 9. Uite ce urlă rusii la TV, vierme, la TV națională. Ca Turcia e tara NATO și nu trebuie ajutată. F.m.m de mincinos n.a.z.i.s.t
  https: //twitter.com/Gerashchenko_en/status/1622692102923784192?t=3oktZSuTC5FrwOsU7VsUhA&s=19

 10. Mie mi se pare ca cel puțin una dintre sosiile lui Putin este fan Elton John.

 11. Nu schimba subiectul g.ă.o.z.a.r fascist. Ai postat un fals despre Ucraina și acum vii să-l justifici cu ce scriu unii pe G4.
  Rusii susțin ca Turcia nu trebuie ajutată nu minciuna ta f.a.s.c.i.s.t.ă. Și ți-am dat sursa n-am inventat cum îți fată ție neuronul s.o.c.i.o.p.a.t.
  Du-te și te verifică la un specialist că devii periculos pentru tine în primul rând.
  Dacă fost abuzat în copilărie cauta-ți ajutor în altă parte nu aici.

 12. cum apare o stire pozitiva…cu grad mare de polarizare si ostilizare…hopa si trolacovicii cu punctaje de zazanie…ca mustele la 💩💩💩💩💩💩💩‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂…alterarea perceptiei si descurajarea morala sint instrumente favorite pentru noii kaghebisti… orice ostilizare si divizare e buna pentru rusiastan si hungaristan le varsa…varsane am in gatu lor…🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

 13. cum apare o stire pozitiva…cu grad mare de polarizare si ostilizare…hopa si trolacovicii cu punctaje de zazanie…ca mustele la 💩💩💩💩💩💩💩‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 14. Intr-o astfel de situatie nu conteaza nici religia diferita si nici daca esti in razboi cu tara respectiva, ci te duci si ajuti, asta inseamna umanitate.

 15. Umanitate de la rusi??????Se vede in Ucraina umanitatea rusa.