G4Media.ro

Ambasada Suediei: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video…

Ambasada Suediei: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stokholm, în lungime de 21 de km, din care 18 prin tuneluri

Ambasada Suediei la București postează pe pagina de Facebook, în ziua manifestației organizate de mișcarea #șîeu pentru construcția de autostrăzi în România, un text cu informații despre planul național de infrastructură din Suedia,pentru  perioada 2018–2029, însumând investiții totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate și transportul maritim. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte este centura capitalei Stokholm, în lungime de 21 de km, din care 18 prin tuneluri. ”Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului”, se mai arată în postarea Ambasadei.

Redăm integral mesajul Ambasadei Suediei postat pe Facebook:

”Guvernul Suediei a adoptat un plan național pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiții totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate și transportul maritim.

Noul plan național reprezintă un pas important către tranziția spre un stat fără combustibili fosili, o creștere a construcției de locuințe și îmbunătățirea condițiilor pentru mediul de afaceri.

Una dintre cele mai ambițioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 și va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcție.

Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administrația Suedeză pentru Transport.

Află mai multe despre cum construim o Suedie mai puternică și mai Sustenabilă: https://www.government.se/press-releases/2018/06/the-governments-plan-for-infrastructure–how-we-build-sweden-strong-and-sustainable/ | #șîeu Vezi mai puţin”

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Hai sa nu fim rai, ca si pizedeul a lansat nu stiu ce astazi. Plus ca la teldrum 1 km are 800 de metri, deci orice lucrare se va termina cu 20 % mai repede. Pizedeul inclusiv flaushatul, sunt maro la popou ca astfel de proteste pot lua amploare, si se pot diversifica exponential. WUie Pizede!

 2. Masterpiece, gandita bine in ansambul ei centura are si tunel pe sub un lac, iar la exterior am vaz. ca trece peste un sens giratoriu suspendat. Frumoasa lucrare. Informarea cetatenilor in legatura cu exploziile care ar putea produce disconfort . Frumos exemplu ne-au dat. Pt psd este inca un ghimpe la fel ca miscarea sieu. Din nou subtili suedezii, cine a zis ca nordicii nu au umor ? 🙂 Cand scapam de nemernicii astia importam niste specialisti de la ei

 3. Licheaua de Dragnea e ud la cur! Românii se unesc impotriva lui! Bravo România! Desteptarea!

 4. Acum e momentul sa adoptam modelul Suedez.
  ROMÂNI IEȘIȚI LA VOT
  # # #

 5. Acum 2 săptămâni am trecut prin Stokholm în drum spre Norrtalje.
  Viteza medie de tranzit cca. 60 km/h.
  Multă infrastructură la care obligă desigur relieful.

  Iar în nordul Goteborgului lucrările parcă nu se mai termină. Au trecut mai mult de 5 ani decând s-au făcut primele delimitări pentru lucrări și nu mi se par de o dificultate majoră și nici de o prea mare extindere. La orele de vârf locul se transformă într-o capcană.

  • Ia zi @Ionic, niste cacaciosi suedejii astia ! Il iau la misto peDragnea si el nici macar nu se prinde

   PS. In alta ordine de idei : Sa fi avut Dinti de grebla 66 de miliarde de euroi , pt infrastructura pe o perioada de 10 ani, mama, mama ce de studii de ante prefezabilitate, prefezabilitate, fezabilitate si antepost prefezabilitate, ante prefezabilitate, postprefezabilitate , etc, etc, etc, inventau pesedeii studii ca sa pape toti banii nu in 10 ani, nici macarin 5 ani ci in 2 ani vorba reclamelor tv. :)))))

  • Poți folosi copiază/lipește la un articol de la G4. Să nu uiți să faci modificarea din ,,Ia zi @Ionic” în ,,Ia zi @G4″

   ,,P.S.” ,,vrem o țară ca afară” nu merge. Încearcă altceva.